Haberler

Atakan Kayalar'ın "Enes Batur benim en büyük hayranım" dediği videosu ortaya çıktı

Güncelleme:

Filozof Atakan adıyla son günlerde konuşulan Atakan Kayalar'ın 3 yıl önce YouTube kanalına yüklediği videosunda fenomen Enes Batur için "O benim hayranımdır" dediği ortaya çıktı. Kayalar'a Enes Batur'dan cevap gecikmedi.

Kitap mağazasında yaptığı konuşmayla sosyal medya gündemine oturan ve ardından televizyon kanallarında canlı yayınlara çıkmaya başlayan Atakan Kayalar'ın 3 yıl önce YouTube kanalına yüklediği videolar ortaya çıktı. 10 yaşındaki Kayalar, bir videosunda sosyal medya fenomeni Enes Batur'a gönderme yapıyor.

"ENES BATUR EN BÜYÜK HAYRANIM"

Magazin Tube sayfasının haberine göre: Son günlerde yaptığı açıklamalarla sık sık adından söz ettiren ve çeşitli haber kanallarına çıkarak hayatını anlatan Kayalar'ın küçük bir Youtuber olduğu çıktı. Kendi kanalında çeşitli videolar çeken Kayalar'ın sosyal medyada çektiği videoların birinde "Enes Batur Sungurtekin en büyük hayranımdır" diyen Atakan daha sonra "Şaka yaptım ben Enes Batur'un hayranıyım, onu çok seviyorum" diyerek konuşmasına devam ediyor.

"ÖNCE ANNENE SAYGILI OLMAYI ÖĞRENMELİSİN"

Atakan Kayalar'ın kendisi hakkında söylediklerini duyan fenomen Enes Batur ise "Her şeyden önce annene saygılı olmayı öğrenmelisin" dedi. Kayalar'ın bir röportaj sırasında yanındaki annesine "Seni şöyle alalım" diyerek tepki gösterdi anlar sosyal medyanın gündemine oturmuş ve çok sayıda eleştiri almıştı.

Atakan Kayalar'ın ' Enes Batur benim en büyük hayranım' dediği videosu ortaya çıktı

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Bol bol kitap okuduğunu felsefe, siyaset, bilim ve teknoloji konularında oldukça bilgi sahibi olduğunu belirten Atakan sosyal medya tartışma konusu oldu. Bir kısım kullanıcılar Kayalar'ın kristal çocuk olduğunu söylerken bir kısımda hayatını normal çocuk gibi yaşaması gerektiğini ailesinin ona doğru bir hayat sunması gerektiğini savundu.

ALEYNA TİLKİ'YE GÖNDERME YAPTI

Kısa sürede gündem olan Atakan Kayalar hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Aleyna Tilki, 10 yaşındaki Atakan için "Ruh eşimsin" dedi. Müzik prodüktörü Erol Köse ile video çeken Kayalar ise müzik zevkinden bahsederken "Rap ve Aleyna Tilki dinlemiyorum" dedi.

Atakan Kayalar'ın ' Enes Batur benim en büyük hayranım' dediği videosu ortaya çıktı

BAKANLIK ATAKAN İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

Kitap mağazasında yaptığı konuşmayla sosyal medya gündemine oturan ve ardından televizyon kanallarında canlı yayınlara çıkmaya başlayan Atakan Kayalar'la ilgili Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan bir açıklama geldi. Açıklamada Atakan'a ihtiyaçlarına göre en doğru ve sağlıklı pedagojik yönlendirme ve rehberlik hizmeti sağlanmaya başlandığı belirtilerek "Çocuğumuzun, sosyal medya üzerinden saldırıya ve tehditlere maruz kalması, ailemizi derinden üzmekte ve kaygılarını arttırmaktadır. Çocuklarımızın hepimizin ortak sorumluluğu olduğunun bir kez daha altını çizerek; çocuk ve aile ile ilgili çalışmaların sağlıklı yürütülebilmesi için basın kuruluşlarımızın ve sosyal medya kullanıcılarının hassasiyetini beklemekteyiz" ifadeleri kullanıldı.

İlgili Haberler
500

Yorumlar (97)

ASLI:

AŞAĞIDAKİ YORUMLARIN BAZILARI GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜCÜ. FELSEFE BİLİM TEKNOLOJİ KİTAPLARI YERİNE KURANI HATİM ETMİŞ OLSAYDI BİZİM CAHİL HALK BAŞ TACI EDERDİ.

15
61
yanıtYanıtla
Numan:

Ederdik tabi. Biz cahil değiliz. Siz echelsiniz..

yanıt0
yanıt0
Tasarımcı34:

Bir çocuk ne felsefe ne de kuran hatmettiğinde çok zeki ''süper çocuk'' olmaz. Çocukların bu yaşta oyun oynaması, çocukluğunu yaşaması gerekir. Bu çocuğun şuanki sözlerini ''dahi'' olarak görmek, bir bilimadamının sözlerini taklit eden bir papağanı dahi ilan etmekle aynı şey olur. Şu saçmalık bu çocuğun gelişimine büyük zarar verir. Akıllı insan değil, papağan yetiştirir sadece. Bunu örnek alacak yaşıtlarının gelişimi için de kötü bir magazin örneği. . .

yanıt0
yanıt0
Kral DadAŞ:

SORUN DA TAM ORASI ASLI HNM HATTA DAHA SAMİMİ KONUŞAYIM ASLICIM KURANI-KERİMİ HaTİM etmiş Değil Hergün Hafız Ulan Bundan Daha KÜÇÜK VE ZEKİ OLANLARI BU KADAR GÜNDEM YAPMIYORLAR ANLATABİLDİMMİ. . .

yanıt3
yanıt1
yildiz:

KUR''AN-I KERIM''I hatim etmek herkesin isi degil hele hele senin gibi cenabetlerin hic isi degil. cahil sen ne anlarsin KUR''AN-I KERIM'' in icindeki esi benzeri olmayan hazineden

yanıt43
yanıt3
Haci Dayi:

Aynen kardes kurani hatmetsin yine ama bisey anlamiyorki kendi dediginden anlasa zaten benim gibi agnostik olacak onu bilmiyor bence oylece mutlu kaliyorlar ellemesekte olur aslinda

yanıt1
yanıt1
.....:

Bu cocuk bana normal gelmiyor.bakislari bile farkli.sanki psikolojik bir hastaligi varmis gibi bir his uyandiriyor bende.boyle dusunen tek benmiyim acaba

60
4
yanıtYanıtla
murat:

yok dostum yalnız değilsin çoğu öyle düşünüyor

yanıt25
yanıt2
ahmet:

bu tipler böyle olur. daha önce öyle böylesini görmediğinizdendir. ileride narsist oluyor bunlar. çoğu ünlü dediğimiz tiplerin çocuklukları böyledir. bkz. hitler, stalin yada bazı ünlülerin çocukluklarını anlatan kitaplar, filmler. .

yanıt16
yanıt2
murat:

bu çocuğun anne ve babası olarak piyasaya sürülen kişiler gerçekten anne ve babasımı orası şüpheli ama şu gerçekki bu çocuk şeksiz ve şüphesiz bir PROJE!!! Siyonist güçler her zaman olduğu gibi devrede ama Milli Görüşçüler olarak saltanatlarını başlarına geçireceğiz inşallah.

11
7
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title