Haberler

Antwerp'ten ayrılan Sinan Bolat, Beşiktaş'a gelmeye hazır

Güncelleme:

Belçika ekibi Royal Antwerp'in sözleşmesini feshettiği 31 yaşındaki tecrübeli eldiven, Beşiktaş yönetimiyle iletişime geçerek gelmeye hazır olduğunu iletti.

Gelecek sezon için kalesine iki takviye yapmayı planlayan Beşiktaş'a Sinan Bolat'tan güzel haber geldi. Üç yıldır formasını giydiği Royal Antwerp kulübü, Bolat'ın sözleşmesini feshettiğini açıkladı. Daha önce Galatasaray ve Kayserispor formalarını da giyen 31 yaşındaki file bekçisinin de gönlü Türkiye'ye dönmekten yana.

VOLKAN BABACAN VE FABRI DE LİSTEDE

Sinan Bolat'ın siyah-beyazlı yöneticilerle iletişime geçerek gelmeye hazır olduğunu bildirdiği kaydedildi. Kartal, Sinan Bolat'ın yanı sıra Başakşehir'in kalecisi Volkan Babacan'la da ilgileniyor. Ayrıca Kartal'a Joe Hart ve eski kalecisi Fabri de teklif edildi.

Bu sezon Antwerp'le 27 maça çıkan Sinan, kalesinde 30 gol gördü. 5 karşılaşmada ise ağlarını rakiplere kapattı.

ÖNCE TEMİZLİK SONRA İDMAN

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne Koronavirüs salgınına karşı alınan hijyen tedbirleri kapsamında, dezenfekte kabini konuldu. Teknik heyet ve futbolcular ile personel, tesisteki yaşamın virüsten koruması amacıyla girişte otomatik dezenfekte kabinini kullanmaya başladı.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Sinan Bolat Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (5)

Tanjuuuuuuu:

Kesinlikle ve kesinlikle gelmeli sinan bolat karyusdan bin kat dağa iyidir başkanım.........

2
2
yanıtYanıtla
Baskan:

Tamam tanju aldik gitti

yanıt0
yanıt0
BJK:

aman aman oldugu yere faydasi olmamis BJK ne faydasi olacak?

1
0
yanıtYanıtla
deli:

Fabri isteriz

0
0
yanıtYanıtla
Collina:

Kel kaleciler genelde başarılı olur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title