Haberler

Amine Gülşe'den Mesut Özil yorumu: İstanbul'a gelirsen bu beni mutlu eder

Güncelleme:

Özellikle Ali Koç'un çok istediği Mesut Özil transferi için Fenerbahçe resmi temaslara başlamıştı. Sarı lacivertli ekibe bir müjde de yıldız oyuncunun eşinden geldi. Amine Gülşe'nin Mesut Özil'e, "Eğer İstanbul'u tercih edersen bu beni mutlu eder. İkimiz için de daha huzurlu bir ortam olur." dediği belirtildi.

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Mesut Özil transferinde iş iyice ciddiye bindi. Comolli'nin Arsenal Kulübü ile Mesut Özil'in transferi için temasa geçmişti. Yıldız oyuncunun eşi Amine Gülşe'den Mesut Özil'in transferi için sevindiren bir haber geldi. Güzel oyuncu, eşinin İstanbul'u tercih etmesi durumunda çok mutlu olacağını belirttiği ifade edildi.

AMİNE GÜLŞE'DEN DESTEK GELDİ

Sıkı bir Fenerbahçeli olduğu bilinen Mesut Özil'in konuyu eşiyle konuştuğu ve eşi Amine Gülşe'den destek ve onay aldığı öğrenildi. Ocak'ta Fener'i hareketli bir gündem bekliyor.

Amine Gülşe'den Mesut Özil yorumu: İstanbul'a gelirsen bu beni mutlu eder

"İSTANBUL'U TERCİH ETMEN BENİ MUTLU EDER"

Amine Gülşe'nin Mesut Özil'e, "Eğer İstanbul'u tercih edersen bu beni mutlu eder. İkimiz için de daha huzurlu bir ortam olur. Senin için de istediğin bir ortamda yeni bir başlangıç" dediği öğrenildi. 2021'e kadar Arsenal ile sözleşmesi bulunan Mesut Özil'i Fenerbahçe 1.5 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Maaşının bir kısmını da Arsenal'in karşılaması öngörülüyor.

ARSENAL'DE FORMA ŞANSI BULAMIYOR

Mesut Özil bu sezon Arsenal formasıyla Premier Lig'de sadece 1 maçta oynadı. 1 kez de lig kupasında forma giydi. Özil, kariyerinde ilk kez ilk 11'den bu kadar uzak kaldı. Mesut Özil bu sezon Arsenal formasıyla Premier Lig'de sadece 1 maçta oynadı. 1 kez de lig kupasında forma giydi. Özil, kariyerinde ilk kez ilk 11'den bu kadar uzak kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amine Gülşe Mesut Özil Fenerbahçe İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (23)

Yazık Etme Kendine:

Galatasaray ayarında adam bu fenevbahcede yazık olur. . .

11
21
yanıtYanıtla
ZİBİK:

la olum siz gidin falcaonuza bakın :D

yanıt9
yanıt5
KSK li MESUT:

Hoşt.

yanıt9
yanıt7
CİLVELİ ŞÜKO:

KSK''Lİ MESUT BEY HAKLI. .

yanıt0
yanıt1
6SLİ:

Bugün fenevbahçeyle FENERBAHÇE yi karıştıran yarın evinde neleri karıştırmaz

yanıt5
yanıt0
osman baba:

Gelme kardeşim gelme. Biz gelene kadar binbir türlü dil dökeriz sonra iki maç kötü oynarsın. Ana- bacı karı dümdüz söveriz. Biz böyle karaktersiz bir taraftar ve kıymet bilmeyen bir topluluğuz.

14
2
yanıtYanıtla
EMRE:

Bu adam uyuşturucu bağımlısı, Arsenal''de bu yüzden kadro dışı kaldı. Bırakın Fenerbahçe''yi Ankaragücü''ne bile gelmesini istemem!

7
7
yanıtYanıtla
UYANIK:

MESUT ÖZİL''İN FUTBOL HAYATI BİTTİ, GİTTİĞİ YERDE PARASINI ALIR 10 MAÇTA 2 ASİST YAPAR YETER. . ALAN TAKIM DA BAŞINI ALIR. . :)))))

7
6
yanıtYanıtla
Kolombiyalı:

Falcao''dan beş kat daha iyidir.

3
7
yanıtYanıtla
YOLCU:

Kız sen bu adamı sevmiyorsun parasını seviyorsun :)

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title