Haberler

Abdurrahim Albayrak'ın dolandırıldığı miktarın 140 bin TL olduğu ortaya çıktı

Güncelleme:

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında dolandırıldığını söylemişti. Albayrak'ın dolandırıldığı miktarın 140 bin TL olduğu ortaya çıktı.

Koronavırüs testi pozitif çıkınca 3 haftalık bir tedavinin ardından iyileşen Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak (65) dolandırıcıların kurbanı oldu.

Albayrak'ı geçtiğimiz hafta kendisini Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır olarak tanıtan bir kişi "Sen çok hayırlı bir adamsın. Cumhurbaşkanımızın çağrısına da cevap verdin. Burada yurtlarda kalan garibanlar var onlara erzak vereceğiz, paramız eksiz kaldı, şu kadar bir parada sana yazıyorum "demişti.

Arayan kişinin sesinin Bahadır'ınkine çok benzediğini belirten Albayrak CNN Türk canlı yayınında yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Parayı gönderdikten sonra asistanım geldi. 'Fatura bilgilerini göndereceğim, telefonu kimse açmıyor' dedi. Aradım başkanı 'Parayı aldınız değil mi?' dedim, 'Yok' dedi, 'Ağabey ne diyorsun, dolandırıldık herhalde' dedim. Sonra İstanbul İl Emniyet Müdürümüzü aradık. Dolandırılmışız. İnsanlarımız dikkat etsin."

140 BİN TL DOLANDIRILDI

Yapılan ilk incelemede 140 bin lira tutarındaki bir paranın Kocaeli Gebze Şubesi'nden çekildiğini ve arayan numaranın da bir ankesöre ait olduğu belirlendi. olayın organize olduğu belirlendi.

Albayrak, 2014'te de kendisini Rize Valisi olarak tanıtıp kanser hastası küçük bir kız çocuğu için istenen yardım için 10 bin lira yatırmıştı.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Bahçelievler Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (26)

61:

KARÇIRDIGINIZ VERGILERIN 1000 DE BIRI DEGIL CERAZ PARAN CİMRİ HER, F UTANMADAN BIRDE SOYLUYORRR

21
16
yanıtYanıtla
52:

TAM Bİ ÇOMARSIN

yanıt8
yanıt14
52''ye Cevap:

Hoşttt!!!

yanıt5
yanıt3
YAPMAZ YAPAMAZ:

Sayın Albayrak 140 bin bağışı dünyada yapmaz yanlışlık vardır

13
10
yanıtYanıtla
GS...:

O kesin 140 Tl. dir yani 140 Bin diye eski parayi telaffuz ediyordur. Abdurrahim abim kesinlikle öyle kimseye kolay Para vermez.

17
6
yanıtYanıtla
reklam bunlar:

fakir çorba içirir ama bu gibiler bırakın 140000 lirayı bi bardak su vermez

13
3
yanıtYanıtla
O SEMPATİKLİĞİ:

İSE AYAK, NUMARA, TİYATRO. . . O SAYEDE CEBİ DOLDURUYOR. . .

yanıt1
yanıt0
Yeks:

Akıl var mantık var Rize valisi sizden 10 bin tl yardım mı ister?

12
2
yanıtYanıtla
58:

Alma mazlumun ahını Çınar aheste aheste

8
6
yanıtYanıtla
foto:

sen adamsın canın saolsun seni seviyoruz senden razıyız

2
9
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title