Haberler

ABD'li hazır giyim devi Lucky Brand iflas başvurusunda bulundu

Güncelleme:

Koronavirüs salgını nedeniyle ABD'li şirketlerin iflas başvuruları devam ediyor. 200'den fazla mağazası bulunan 30 yıllık hazır giyim markası Lucky Brand de iflas için mahkemeye başvurdu.

ABD'de koronavirüs salgını döneminde onlarca farklı sektörde, büyük ve köklü şirketler iflas erteleme ya da direkt iflas başvurusu yapmak zorunda kaldı. Bunlara son eklenen firma, hazır giyim sektöründen 1990 yılında kurulan Lucky Brand oldu.

İLK ETAPTA 13 MAĞAZA KAPATILDI

Fox News'ta yer alan habere göre Lucky Brand, en az 13 mağazasını kapattı ve iflas başvurusunda bulundu. Şirketin 182 milyon dolarlık finansal borcunun yanı sıra 79 milyon dolar da satıcılara borcu bulunuyor. Lucky Brand'in iflas edebilmesi için borçluları, 15,6 milyon dolarlık finansman sağlayacak. Leonard Green&Partners şirketine bağlı olan Lucky Brand'in satılması için de görüşmeler yürütülüyor. Yeniden yapılanma şefi Mark Renzi, Authentic Group ile Simon Property'nin birlikte markayı almak için görüşmeler yaptığını söyledi.

ABD'li hazır giyim devi Lucky Brand iflas başvurusunda bulundu

İFLAS EŞİĞİNDEKİ ŞİRKETLERİ ALIYORLAR

Lucky için gelen teklif 140,1 milyon dolar paranın yanı sıra 51,5 milyon borçlu kredisi içeriyor. Ayrıca bir de yedek teklif olduğu öğrenildi. Authentic ve Simon, ilk kez sıkıntıdaki bir markayı almak için iş birliğine gitmiyor. İki şirket, 4 yıl önce iflas eden Aeropostale'yi iflastan alan bir grubun parçasıydı. Son olarak da Brookfield Property ile birlikte iflas eden perakende zinciri Forever 21'i satın almışlardı.

KORONAVİRÜS NEDENİYLE GELİRLERİ YÜZDE 50 DÜŞTÜ

1990 yılında kurulan Lucky Brand, teknolojiye ayak uyduramadı. Online satış konusunda zayıf kalan marka, koronavirüs salgını da başlayınca gelirlerinin yüzde 50'sini kaybetti. Lucky Brand'in Kuzey Amerika'da 200'den fazla mağazası bulunuyor. Şirketin 2020 yılında sadece kira giderlerinin 52 milyon dolar olacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Fox News Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (11)

Yilmaz:

Tek yol islam bu amerika icin daha bslangic

8
5
yanıtYanıtla
Cabbar:

Amerika çökecek İslam bayrağı dalgalanacak

yanıt4
yanıt3
Baban:

Güzel kafa dayılar, ülkeye sizin gibi adamlar lazım(!) ajsksllajssjk

yanıt1
yanıt2
Gurbetci:

Hahahha sen ciddimisin bu yazdigina inaniyormusun? Hhahah ya ironimi yaptin yoksa? Cunku bir insan bukadar aptal olamaz yani. Turkiyede son 6 ayda 100bin isyeri kapatilmis. Neyin kafasini yasiyon sen? Amerika 200 degil 200bin isyeri kapatsa hala dolari bizim tl nin 7 kati ve her gun tl her para birikimin karsisinda deger kaybediyor. Sen turkiyenin neden ilerlermediginin tam ana sorunusun iste. Aksam aksam guldurdun beni.

yanıt0
yanıt1
Yaşar:

3 trilyona bir ihtimal olan şansın çıkması aynı kişinin bir hafta önce 5 bir hafta sonra 6 bilmesi milyarda bir ihtimal kesin dış güçler halkı küstürseniz bu işten ekmek yiyen esnafın bitmesine sebeb olursunuz

2
1
yanıtYanıtla
demekki:

bu kovit kredileri kredileri bile faiz lobilerinin cebine gidiyor. ihtiyacı olan alamıyor. altın dolar o yüzden artıyor oh ne güzel para ile para kazanmak devlet bile onları destekliyor sanki. . . . .

2
0
yanıtYanıtla
Sadi:

Büyük ikramiyelerde %100 şike oluyor vatandaşada 5 ve altı bilen rakamlar kalıyor Acaba devletin bu şikeden haberi varmı

2
0
yanıtYanıtla
Aydın:

Egerki bunda bir hile yapılıyorsa allah belâlarını versin sürüm sürüm süründursun milletin hakkını yiyenlerin allah belasını versin 30 senedir oynuyorum bir kere 5 bile tutturamadım şimdi anlaşılıyor benim hakkımı yiyenin allah belasını versin sürüm sürüm süründursun

2
0
yanıtYanıtla
4 defa 5 tutturdum...ama TV den canlı yayını kaldı:

4 defa 5 tutturdum...ama TV den canlı yayını kaldırdılar hile yapılsın diye...güvenim sarsıldı artık oynamiyorum.,MP.nun ozellesmesi zaten saçmalık ve şaibe olacağı belli..

2
0
yanıtYanıtla
Gakko:

Daha nerde ne batmayacakki bekleyin görün

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title