Haberler

19 yaşındaki genç kıza, öz babasından işkence! Görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Güncelleme:

İstanbul Taksim'de bir babanın, Tuba adlı 19 yaşındaki öz kızına işkence yaptığını gösteren görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Bir kullanıcı görüntüleri paylaşarak yardım çağrısı yaptı. Çağrıya şarkıcı Haluk Levent yanıt verdi.

Taksim Tarlabaşı'nda bir evde 19 yaşındaki Tuba adlı bir genç kıza öz babasının işkence görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı. Bir kullanıcı görüntüleri paylaşarak "Ne olur bildiğiniz ne kadar yetkili varsa etiketleyin. Bu insanları kurtaralım." diyerek yardım çağrısında bulundu. Çağrıya AHBAP Genel Başkanı ve şarkıcı Haluk Levent yanıt verdi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ise "Şiddet kimden ve nereden gelirse gelsin asla kabul edilemez. Bakanlık olarak Tuğba kızımız ile iletişim halindeyiz." ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADAN YARDIM ÇAĞRISI YAPILDI

Bir sosyal medya kullanıcısı "19 yaşındaki kıza öz babası işkence yapıyor. Anne yatalak. Hepsi bir psikopatın elinde. Olayın doğruluğunu teyit ettim. Ne olur bildiğiniz ne kadar yetkili varsa etiketleyin. Bu insanları kurtaralım. Yer: Taksim / Tarlabaşı Elimde resmi evraklar da var." notuyla görüntüleri paylaşarak ailenin kurtarılması için yardım çağrısında bulundu.

19 yaşındaki genç kıza, öz babasından işkence! Görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı

HALUK LEVENT PAYLAŞIMA YANIT VERDİ

Şarkıcı Haluk Levent paylaşıma yanıt vererek "Kızımızla biz de ilgileniyoruz! Merak etmeyin!" açıklamasında bulundu.

19 yaşındaki genç kıza öz babasından akılalmaz işkence

"ŞİDDET KİMDEN VE NEREDEN GELİRSE GELSİN KABUL EDİLEMEZ"

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk ise olaya ilişkin yaptığı açıklamada "Tuğba kızımızın şiddete maruz kaldığı görüntüler hepimizi derinden sarstı. Şiddet kimden ve nereden gelirse gelsin asla kabul edilemez. Bakanlık olarak Tuğba kızımız ile iletişim halindeyiz. Sosyal inceleme süreci devam etmekte. Olayın hukuki boyutunu yakından takip edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Haluk Levent Sosyal Medya Tarlabaşı Taksim Haberler

500

Yorumlar (65)

GERÇEK:

Bir baba kendi kızını isterse döver nasıl ahlakı öğreteceği ona kalmıştır. Daha düne kadar dolandırıcılık yapan haluk levent toplumsal ahlak sorumlumuzda değildir.

13
115
yanıtYanıtla
kaynak nerede:

kaynakların nerede iftira atmaktan başka bir şey yaptığını düşünmüyorum

yanıt18
yanıt6
model:

Şunun modele bak, sen önce yazmayı öğren keko.

yanıt21
yanıt8
Doğru:

Siz nasıl biz insansiniz sizin gibi zihniyetler olduktan sonra bu ülkede kız çocukları da kadınlar da hep mağdur olacak. Haluk levent gibi insanlar çoğalsın sizler yok olun inşallah keşke sizlerinde o vücutlarıniza bu kadar kalleşçe vurulmuş olsa da anlayabilseniz

yanıt3
yanıt0
vahdettin bayram:

öyle evlatlar var ki tonla dayağı hak ediyor. . .

28
42
yanıtYanıtla
FANİ:

O adam sen misin yoksa!?

yanıt3
yanıt4
.....:

çocuk doğurmakla anne baba olunmuyor. kısırlaştırılmalısın

yanıt9
yanıt2
Gül:

Her kisi er ya gec kendi yalnisin cezasini kendi ceker zaten, siddet ancak kendi ayibini örtmez!

yanıt0
yanıt0
hfu:

öyle aileler var ki onlarda kamyonla dayağı hak ediyor

yanıt0
yanıt0
serhat:

burda kızını linç eden bir baba değilde babasını çileden çıkarmış bir evlat var gibime geliyor

12
24
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title