Haberler

Vestel Manisaspor: 0 - Trabzonspor: 0 Maçın Ardından...

Turkcell Süper Lig'de Vestel Manisaspor ile Trabzonspor Arasında Yapılan Karşılaşma, 0-0 Berabere Tamamlandı.

Turkcell Süper Lig'de Vestel Manisaspor ile Trabzonspor arasında yapılan karşılaşma, 0-0 berabere tamamlandı.

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersul Yanal, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, göreve geldiğinden bu yana takımında 29 futbolcu ile yollarını ayırdıklarını, ara transferde de yeni futbolcular aldıklarını hatırlatarak, "Yeni bir ekibiz. Daha doğrusu takım olmaya çalışıyoruz. Kazanmayı düşündüğümüz bir maçtan beraberlikle ayrıldık. Hakan ve Ümit'in sakatlanması, Borbiconi'nin ağrılarının devam etmesi oyunumuzu etkiledi" dedi.

Ersun Yanal, kendisiyle ilgili transfer haberleriyle ilgili bir soruyu yanıtlarken, "Vestel Manisaspor ile sözleşmem var ve bu sözleşmeyi bozan taraf ben olmayacağım. Ancak, bunun bir de karşı tarafı var. Onlara da sormak lazım. Şu an için sorunsuz olarak yolumuza devam ediyorum" diye konuştu.

Vestel Manisaspor deplasmanında alınan beraberliği normal karşıladığını söyleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, ortaya çıkan sonuçta, rakibin savunma ağırlıklı bir anlayışı tercih etmesinin de rolü olduğunu söyledi. Doğan, "Maçta çok fazla pozisyon üretmedik ama rakibe de fazla pozisyon vermedik. Ağır bir grip geçiren Yattara'nın hastalıktan yeni çıkmış olması, hücum gücümüzü olumsuz etkiledi. Son 25 dakikada 4 forvetle oynamamıza rağmen istediğimiz sonucu alamadık. Savunmada ve orta sahada taşlar yerine oturdu. Forvetimiz de gol atmaya başlayınca sıkıntılı günler geride kalacak" şeklinde konuştu. Ziya Doğan oyunda kısa süre kalan Ceyhun'un futbolu hakkında yorum yapmazken, tecrübeli oyuncunun Trabzonspor'a büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title