Haberler

Vergili, Öğlebeli Mahallesinde Sorunları Yerinde Dinledi

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin gezici başkanlık ofisi uygulamasının üçüncü turunda Öğlebeli Mahallesi'nde devam etti.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin gezici başkanlık ofisi uygulamasının üçüncü turunda Öğlebeli Mahallesi'nde devam etti.

Vatandaşların mahallelerinde yaşadıkları sorunları bizzat kendilerinden dinlemek ve yapılacak çalışmaları da bu doğrultuda yürütmeyi hedefleyen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, gezici başkanlık ofisi uygulaması ile her gün bir mahallede oluşturulan başkanlık makamında mahalle sakinleri ile bir araya geliyor. Mahalle sakinlerinin sıkıntılarını ilk ağızdan dinleyen Başkan Vergili, beraberinde Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cavit Kesginci ile birlikte Öğlebeli Mahallesi'ni ziyaret etti.

Mahallelilerin yolların bozuk olduğu, ayrıca doğalgazın ne zaman geleceği sorularının üzerine Başkan Vergili, "Öğlebeli Mahalle'sine doğalgaz gelmesi mümkün değildi. Karayolları doğalgazın yoldan geçmesine izin vermiyordu. Yapmış olduğumuz köprüyü doğalgaz borusu altından geçecek şekilde projesini değiştirdik. Önümüzdeki sene Öğlebeli Mahalle'sine doğalgaz dağıtılacak. Asfalt yamaları yapılacak. Önümüzdeki sene tüm mahalle kazılacak. Doğalgazı herkes her evde kullanabilecek. Türkiye'nin hiçbir yerinde imar programı uygulanmayan mahallelerinde doğalgaz dağıtılmamıştır. Ben Karabük'e en ucra köşeden her yere gaz dağıttım, ne kadar gecekondu mahallesi varsa. Atatürk Mahallesi, Namık Kemal, her tarafa gazı dağıttım. Önünden yol geçen herkes gazı aldı. Sıra Öğlebeli Mahalle'sine geldi. Bu mahalleyi çoktan hallederdik, yol işi de biterdi. Karayolları gaz için izin vermedi. Biz bu köprüyü yaparken de gaz firmasıyla konuştuk, sonra projelerde değişiklik yaptık. Köprüyü bu yüzden kuvvetli yaptık. Altından doğalgaz geçecek. Yoksa yaya köprüsü o kadar büyük yapmama gerek yok ki. Gaz geçirmek için köprünün projesi değişti. Önümüzdeki sene Öğlebeli'nin her tarafına gaz dağıtılacak" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title