Haberler

Venezuela'da Kadın Milletvekili Yayında Sunucuyu Tokatladı

Venezuela'da Kadın Milletvekili İris Varela, Bir Televizyon Programını Basarak Sunucuyu Tokatladı.

Venezuela'da kadın milletvekili İris Varela, bir televizyon programını basarak sunucuyu tokatladı.

Devlet Başkanı Hugo Chavez'in yakın müttefiklerinden Varela, gazeteci Gustavo Azocar'ın sabah saatlerinde canlı sunduğu programının yapıldığı stüdyoya hışımla girerek, sunucunun elinden mikrofonu kaptı ve cevap hakkını kullanmak istediğini söyledi.

Küçük oğlunun bir yıl önceki ölümüyle ilgili yazısından sonra devamlı olarak programında Azocar'ın kendisini incitmekle suçlayan Varela, bir yandan derdini anlatmaya çalışırken diğer yandan gazetecinin yüzüne tokat attı. Hızını alamayarak elindeki mikrofonla da gazetecinin başına vurmaya devam eden milletvekili, Venezuela'da tüm dikkatleri üzerine çekti.

Tokat yiyen gazeteci Azocar da canlı yayında, yüzüne aldığı ilk darbede kırılan gözlüklerini elinde tutarak milletvekilinden programına devam etmesine izin vermesini istedi. Sinirli milletvekili, Azocar'ın gösterdiği kırık gözlüğü de elinden alarak yere fırlattı ve kendisinden özür dilemesini istedi.

Milletvekili Varela, nefretinin siyasetle değil gazetecinin devamlı olarak özel hayatını haber yapmasıyla ilgili olduğunu belirtti. Varela, incindiğini ve Azocar'ın kendisi için kutsal olan merhum oğluyla uğraştığı için bunu yaptığını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title