Haberler

Vekil Özen: Bursa, Gıda Tarım Ve Hayvancılıkta Özel Öneme Sahip

Güncelleme:

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü'nü ziyaret etti.

Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü'nde gerçekleşen ziyarette, Enstitü Müdürü Yıldıray İstanbullu tarafından Vekil Refik Özen'e kurum faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Görüşmede ayrıca, ulusal ve uluslararası projeler ile Ar-Ge çalışmalarındaki gelişmeler hakkında Vekil Özen'e sunum yapıldı.

Karşılıklı görüş alış verişinin yapıldığı ziyarette konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, "Gıda tarım ve hayvancılık konusunda yapılacak çok işler var. Yeni yönetim sistemimizde çalışmalarımız daha verimli olacak" dedi.

Bursa'nın uzun yıllardan beri gıda tarım ve hayvancılık ürünleri konusunda Türkiye için özel bir öneme sahip olduğunu söyleyen Vekil Özen, Enstitünün bu anlamda önemli bir görevi icra ettiğini ifade ederken, Enstitü Müdürü İstanbullu'ya ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Görüşmenin ardından Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü Yıldıray İstanbullu tarafından Vekil Özen'e laboratuvarlar gezdirildi. Laboratuvarlardaki gelişmiş teknolojinin kullanılması ve analiz çeşitliliğine değinen İstanbullu, uluslararası düzeyde akredite olan Enstitü'de, özel laboratuvarlar ile bakanlık personeline gıda ve yem konusunda araştırma ve analizlere yönelik eğitimler verildiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title