Haberler

Vedat Sencer Sözer Callpex’te Genel Müdür Yardımcısı Oldu

Türkiye'nin lider çağrı merkezi Callpex, sektörün yetkin isimlerinden Vedat Sencer Sözer'i Genel Müdür Yardımcısı olarak atadı.

Çağrı merkezi sektörünün öncü firmalarından Callpex, yönetim kadrosunu yeni Genel Müdür Yardımcısı Vedat Sencer Sözer ile güçlendirdi.

İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi mezunu olan Vedat Sencer Sözer, yüksek lisans eğitimini iş yönetimi alanında Işık Üniversitesi'nde yaptı. Meslek hayatına HSBC Bank Doğrudan Bankacılık'ta başlayan ve bu kurumda sırasıyla Telefon Bankacılığı Operasyon Yöneticisi, Telefon Bankacılığı İş Geliştirme Ekibi Yöneticisi ve Doğrudan Bankacılık Pazarlama Yöneticisi pozisyonlarında görev alan Sözer son olarak TTNET A.Ş.'de Müşteri Hizmetleri Operasyonlarından Sorumlu Yönetici olarak görev yapıyordu.

Çağrı merkezi sektöründe Callpex'in önemli bir konumda olduğunun altını çizen Vedat Sencer Sözer, sektörün İstanbul dışına çıkıp Anadolu'da yayılmasının istihdam açısından önemli olduğunu dile getirerek şunları söyledi: "Callpex, 2008 yılından bu yana büyüme hızını artırarak,

kısa zamanda müşteri portföyünü Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarıyla genişletmeyi başardı. Büyük bir heyecanla katıldığım Callpex bünyesindeki yeni hedefimiz Anadolu'da çeşitli lokasyonlarda çağrı merkezleri açarak, Türkiye'nin istihdam sorununa etkin çözüm üretebilmek."

Evli ve 1 çocuk sahibi olan Sözer, çok iyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title