Haberler

Vatso Yönetim Kurulu Başkanı Kandaşoğlu 'Türkiye Sanayi Stratejisi Arama' Konferansına Davet Edildi

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Tarafından Davet Edilen Van Ticaret ve Sanayi Odası (Vatso) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, 'Türkiye Sanayi Stratejisi Arama' Konferansına Katıldı.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından davet edilen Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, 'Türkiye Sanayi Stratejisi Arama' konferansına katıldı.

VATSO'dan yapılan yazılı açıklamada, Antalya Belek'te düzenlenen, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan'ın açılışında bir konuşma yaptığı 'Türkiye Sanayi Stratejisi Arama' konferansına davet edilen VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nun tüm oturumlara katıldığı belirtildi. Van ve bölgenin sanayi stratejisinin belirlenmesi öncelikleri konularında fikirlerini de açıklayan Kandaşoğlu'nun VATSO tarafından hazırlanan 'Türkiye'de ve Bölgede Sanayi Stratejisi' raporunu Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan sunduğu kaydedildi.

(ŞA-AKK-Y) 16.04.2008 19:22 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title