Haberler

Varol Yaşaroğlu Özel Egeliler İle Buluştu

Güncelleme:

Ünlü animasyon yapımcısı ve karikatürist Varol Yaşaroğlu, Özel Ege Lisesinin konuğu olarak geldiği İzmir'de yaklaşık 1500 öğrenciyi animasyon dünyasında sihirli bir yolculuğa çıkardı.

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren Fırıldak Ailesi Batsın Bu Orta Dünya filmiyle beyaz perdede büyük ses getiren ünlü animasyon yapımcısı ve karikatürist Varol Yaşaroğlu, Özel Ege Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. 4. sınıf öğrencilerinin yürüttüğü animasyon projesine destek veren Yaşaroğlu öğrencilerle atölye çalışması yaptı. Daha sonra Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde Özel Ege Lisesi okul öncesi, 1, 2, ve 3. sınıf öğrencileri ile 20 konuk anaokulundan gelen öğrencilerle buluşan Yaşaroğlu, eğitimde mizahın önemini vurguladığı söyleşide miniklere birbirinden keyifli dakikalar yaşattı. Ardından ortaokul öğrencileri ile bir araya gelen Yaşaroğlu, animasyon tutkunu öğrencilerle çizgi dünyasının inceliklerini paylaştı. Varol Yaşaroğlu, Özel Ege Lisesi Radyosuna da konuk olarak öğrencilerin sorularını yanıtladı. Yaklaşık 1500 öğrenci ile kucaklaşan Yaşaroğlu, "Bugün benim için çok özel bir gün oldu. Bu kadar büyük bir kalabalıkla karşılaşacağımı düşünmüyordum. Kral Şakir olsun, Fırıldak Ailesi olsun gerçekten büyük sevgi ile yaptığım işler. Aynı şekilde öğrencilerden de bu sevgiyi alınca inanın çok mutlu oldum" dedi.

MUTLULUĞUN TEMEL ŞARTI SEVDİĞİN İŞİ YAPMAK

Yaklaşık 5 yaşından beri çizdiğini anlatan Varol Yaşaroğlu, "İlk çizgim Pembe Panter oldu. O zamanlar baktım ki büyükler çizgi film izlemiyorlar, 'Ben büyüyünce çizgi film izlemeye devam edeceğim, hatta çizgi film izlemeye devam etmekle kalmayıp bir de çizgi film yapıp bunları insanlara izlettireceğim' dedim. O tarihten günümüze kadar hep bunun üzerine gittim, bunun üzerine odaklandım. Şu anda vizyonda olan filmimiz Fırıldak Ailesi filmine kadar bir çizerlik maceram var. Öğrencilere de şunu tavsiye ediyorum; lütfen sevdiğiniz işi yapın. Yaşadığınız çağda hayatınızın yüzde sekseni iş hayatında geçiyor. İş hayatınızda mutlu değilseniz, yaptığınız işi severek yapmıyorsanız, bu bence dünyanın en büyük mutsuzluğu. O yüzden diyorum ki içinizdeki potansiyeli gerçekleştirin. Ben içimdeki potansiyeli gerçekleştirmek için hep çizdim. Çizerek zevk aldım ve şu anda da acayip mutluyum. Bunu yeni neslin kulağına küpe yapması gerektiğine inanıyorum. Çünkü ileride mutluluğun temel şartı bu. İçinizden gelen sesi dinleyin. Bu sizin yaptığınız işi sevmenizi sağlayacak ve yaşama sevinciniz olacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Varol Yaşaroğlu Orta Dünya Ege Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title