Haberler

Van: Van'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri

Van İl Müftülüğü, Bu Yıl Mukaddes Topraklara Gidecek Hacı Adaylarını Bilgilendirmek Amacıyla Eğitim Seminerleri Düzenlemeye Başladı.

Van İl Müftülüğü, bu yıl mukaddes topraklara gidecek hacı adaylarını bilgilendirmek amacıyla eğitim seminerleri düzenlemeye başladı.

Ulu Camii'nde gerçekleştirilen seminer, Kuran-ı Kerim'in okunmasıyla başladı. Seminerde, Van Müftülüğü görevlileri tarafından hacı adaylarına mukaddes topraklarda daha iyi ibadet yapabilmeleri için bilgiler verildi. Eğitim gören adaylar ise bu yıl mukaddes topraklara gidecek olmanın verdiği heyecan içinde olduklarını belirtti. Bir hafta devam edecek olan eğitim seminerine hacı adaylarının eksiksiz katılmasını isteyen yetkililer, mukaddes topraklara Van'dan bin 21 hacı adayının gideceğini kaydetti.

Öte yandan yetkililer, bu yıl kente gönderilen 50 kontenjanla birlikte kayıtlı hacı aday sayısının 635 olduğunu, 386 kişinin de özel şirketlerle mukaddes topraklara gideceğini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title