Haberler

Van'da Jandarmadan 560 Personelle 'Huzur ve Güven' Uygulaması

VAN İl Jandarma Komutanlığı'nın, 99 ekip ve 560 jandarma personeli ile yaptığı 'Huzur ve Güven' uygulamasında, 1 kilo 940 gram uyuşturucu ele geçirildi, yabancı uyruklu 2 kişi gözaltına alındı.

VAN İl Jandarma Komutanlığı'nın, 99 ekip ve 560 jandarma personeli ile yaptığı 'Huzur ve Güven' uygulamasında, 1 kilo 940 gram uyuşturucu ele geçirildi, yabancı uyruklu 2 kişi gözaltına alındı. 6 bin 778 kişinin kimlik sorgusu yapıldığı, 3 bin 668 aracın kontrol edildiği  uygulamalarda, yurda kaçak yollarla giriş yaptıkları belirlenen 24 kaçak göçmen ile 2 organizatör gözaltına alındı.

Türkiye geneli yapılan 'Huzur ve Güven' uygulaması, eş zamanlı olarak Van'da da gerçekleştirildi. Van'da jandarma ekiplerinin  yaptığı uygulamaya, 99 ekip ve 560 personel katıldı. Kent genelinde yapılan uygulamalarda, 6 bin 778 kişinin kimlik sorgusu yapılırken, 3 bin  668 araç kontrol edildi. Yurda kaçak yollarla giriş yaptıkları belirlenen 24 kaçak göçmen ile 2 organizatör gözaltına alındı. Gevaş ilçesindeki uygulamalarda, bir yolcu otobüsünde yapılan aramada, yolcu koltuğunun altında gizlenmiş 1 kilo 940 gram reçine esrar olduğu değerlendirilen uyuşturucu ele geçirilirken, olayla ilgili yabancı uyruklu 2 kişi gözaltına alındı. Jandarma Trafik Timleri tarafından, trafik kurallarına uymayan  34 sürücüye 9 bin 308 TL idari para cezası kesilirken, 7 araç trafikten men edildi ve aranan bir araç da yakalandı. Edremit ilçesine bağlı Kurubaş Mahallesi'nde bir binaya yapılan operasyonda ise kumar oynayan ve oynatan 9 kişi hakkında adli ve idari işlem yapıldı.

Yetkililer, vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde gündelik hayatlarının devam etmek için bu tür uygulamaların sık sık yapılacağını bildirdi.

- Van

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title