Haberler

Van'da Baz İstasyonu Tepkisi

2 Katlı Bir Evin Çatısına Kurulan Baz İstasyonu Mahallenin Tepkisine Neden Oldu.

Van'da 2 katlı bir evin çatısına kurulan baz istasyonu mahallenin tepkisine neden oldu. Mahalle sakinleri şirket çalışanlarına ve ev sahibine tepki göstererek baz istasyonunu kaldırılmasını istedi.

Eminpaşa Mahallesi'nde Hamit Aksas'a ait 2 katlı binaya 3 ay önce baz istasyonu kuruldu. Henüz faaliyete geçmeyen baz istasyonuna mahalle sakinleri tepki gösterdi. Görevlilerin çalışmaya başladığı sırada toplanan vatandaşlar baz istasyonunun kaldırılmasını istedi. Olay yerine çok sayıda polis gelirken aralarında kadınların ve çocuklarında bulunduğu kalabalık toplanarak GSM şirketinin elemanlarınını çalışma yapmasına engel oldu. Mahalle sakinleri, baz istasyonunun insan üzerindeki zararlarını bildiklerini ve baz istasyonunun kurulmasına müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Olay yerindeki polislerde herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması için evin önünde güvenlik şeridi oluşturdu. Ev sahibi Hamit Aksas ise kandırıldıklarını iddia ederek, sözleşmeden vazgeçtiklerini söyledi. Olay yerine gelen şirket avukatları yaptıkları çalışmaların 3 ay önce başladıklarını ve ellerinde sözleşmenin bulunduğunu söyledi. Avukatlar, ev sahibi Aksas'ın sözleşmedeki yükümlülükleri yerine getirmediğini ve Aksas hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Ev sahibinin sözleşmeden vazgeçtiğini ve şirket hakkında dava açacağını belirtmesi üzerine hazırlanan tutanağın ardından şirket çalışanları malzemelerini alıp olay yerinde ayrılırken, toplanan kalabalıkta dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title