Haberler

Van'da '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' Sergisi

Van'da '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' Dolayısıyla İranlı Ressam Tarafından Yapılan Resimler Van Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi'nde Sergilendi.

Van'da '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla İranlı ressam tarafından yapılan resimler Van Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi'nde sergilendi.

Meryem Afra Sanat Galerisi'nin sponsor olduğu serginin açılışına, Van Valisi Özdemir Çakacak, Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Van Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelası protokol tarafından kesilirken, sergiyi dolaşan konuklar, İranlı ressam Ali Şherifi'den bilgiler aldı. Şherifi, daha önce İran ve Bakü'de de sergi açtığını, Van'daki 3'ncü kişisel sergisinde 60 tablonun yer aldığını vurguladı. Yağlı boyanın kullanıldığı ve daha çok çiçek ile kadın figürlerinin yer aldığı tabloların bulunduğu serginin 10 gün açık kalacağı bildirildi. Etkinlik, serginin gezilmesinden sonra ikramlarla sona erdi.

(SER-MET-Y) 10.03.2008 18:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title