Haberler

Validen Şehit Ailelerine Ziyaret

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, son bir ay içinde şehit düşen Kırıkkaleli üç şehidin ailesini ziyaret etti.

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, son bir ay içinde şehit düşen Kırıkkaleli üç şehidin ailesini ziyaret etti. Vali Güner, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Serdar Bayrakçıoğlu, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, il müdürleri şehit ailerini ziyaret ederek, hem bayramlaştılar hem de sıkıntılarını dinlediler.

Hakkari Çukurca da şehit olan Özel Hareket polisi Astsubay Başçavuş Kalender Özdemir'in Hasandede Beldesi'nde bulunan evini ziyaret eden Vali ve beraberindekiler şehidin eşi Alev, annesi Hüsniye ve yakınlarına hem taziye ziyaretinde bulundu hem de bayramlarını kutladı. Vali Güner ve beraberindekiler daha sonra Mardin Ömerli de şehit düşen Astsubay Başçavuş Sadık Güllü'nün Bağlarbaşı Mahallesi'nde oturan babası Ali Güllü, annesi Zeynep ve yakınlarının bulunduğu eve geçti.

Şehit ailesiyle görüşen Vali Güner, şehitlerin kendilerinin de evladı olduğunu ve devlet olarak her zaman yanında olduklarını söyledi. İl heyeti son olarakta Hakkari Çukurca da şehit düşen Nazır Elitok'un, Merkez Selim Özer mahallesi'nde oturan baba Sami Elitok, anne Nadiye ve şehidin yakınlarını ziyaret etti. Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, şehit ailelerinin hem bayramını kutladıklarını hem de acılarını paylaştıklarını belirterek, "Şehitlerimiz her zaman kalbimizde yer alıyor. Ailelerinin acılarını paylaştık ve kendilerine sabır dileyerek. Sorunlarının olması halinde her zaman Vali olarak kapımız açık. Devlet olarak yanlarındayız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Politika Haberler

title