Haberler

Vali Zorluoğlu, Final Maçını Vatandaşlarla Birlikte İzledi

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamanda kurulan Ramazan Sokağında vatandaşlarla birlikte Fenerbahçe Doğuş-Real Madrid basketbol final maçını izledi.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamanda kurulan Ramazan Sokağında vatandaşlarla birlikte Fenerbahçe Doğuş-Real Madrid basketbol final maçını izledi.

Van Büyükşehir Belediyesi ile İpekyolu Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Ramazan ayı etkinlikleri yoğun bir katılımla devam ediyor. Alana kurulan iftar çadırında her akşam olduğu gibi bu akşam da 5 bin kişiye iftar yemeği verilirken, iftarın hemen ardından ise alana kurulan dev ekrandan THY Avrupa Ligi basketbol final maçı izlettirildi. Maça basketbol severler büyük ilgi gösterirken, alana gelen Van Valisi Murat Zorluoğlu ile İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk de maçı vatandaşlarla birlikte büyük bir heyecanla izledi. Maç boyunca taraftarların tezahüratlarına ve alkışlarına katılan Vali Zorluoğlu, maçın ardından ise vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Van Büyükşehir Belediyesinin bu tür organizasyonları yapmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Hikmet Cansu, "Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu'na böyle bir organizasyon yaptığı için çok teşekkür ederim. Maçı kazanmamamıza rağmen çok güzel bir ortamda kardeşçe, arkadaşça maç izledik. Her şey çok güzeldi. Bu tür organizasyonların devamını istiyoruz" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Zorluoğlu Fenerbahçe Doğuş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title