Haberler

    Valbuena'dan Kocaman Çıkışı! "Bir Gecede Bana Güven Kayboldu"

    Mathieu Valbuena, France Football’a verdiği röportajda yedek kalmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu, şaşkınlığını vurguladı. Valnuena: "Takımın en iyi istatistiğine sahip oyuncularındandım ve her şey yolunda giderken bir gecede bana olan bütün güven kayboldu" ifadelerini kullandı.

    Celal Umut Eren / Skorer.com

    Mathieu Valbuena, France Football'a verdiği röportajda yedek kalmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu, şaşkınlığını vurguladı.

    Osmanlıspor maçında yaptığı asistle geceye damgasını vuran Mathieu Valbuena, France Football'a çarpıcı açıklamalar yaptı.

    Özel bir röportaj veren Fransız yıldız, sarı-lacivertli takımda yedek kalmasına anlam veremediğini söyleyip, "Oynuyordum, goller atıyordum, asistler yapıyordum, takımım için en iyisini veriyordum. Her şey iyi gitmişti. Ama bir gecede güvenilmeyen biri oldum. İyi olmadığınızda yedek bekleyebilirsiniz bunu anlarım. Ama böylesine bana güvenilmemesine şaşırdım" dedi.

    Fenerbahçe ve Türkiye'ye gelmesinin kendisi için bir fırsat olduğunu aktaran Valbuena, "Yeni şeyleri, yeni kültürleri ve yeni insanları keşfetme, tanıma adına Fenerbahçe önemli bir fırsattı. Kariyerim açısından Türkiye Ligi'nde oynamak beni şevklendiren harika bir fırsattı. Fransa'dan uzaklaşıyordum" diye konuştu.

    Kariyerindeki zor günlere değinen Fransız futbolcu, "Yalnızlık çektiğim zamanlar oldu. Bu zamanlarda tek başıma ağlıyordum. Kızım ve eşim çok önemliler benim için. Aynı şekilde annem, babam, yani ailem hep en zor zamanlarımda yanımda oldular, ayrıca en yakın arkadaşlarım. Onların varlığı size yeniden başlayabilme güveni veriyor. Kolay günler geçirmedim, kolay değildi. Ama yeniden başladım, bu da benim kabiliyetim" dedi.

    Marsilya'daki günlerini de hep güzel hatırladığına dikkat çeken Valbuena, Fransa Milli Takımı'nın da 2018 Dünya Kupası'nda şampiyon olmasını istediğini ifade etti.

    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mathieu Valbuena Fenerbahçe Umut Eren Türkiye Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title