Haberler

Uşak: Uşak'ta Öğrenci Kavgası: 2 Yaralı

Uşak'ta 3 Lise Öğrencisi Arasında Çıkan Bıçaklı Kavgada, 2 Öğrenci Yaralandı.

Uşak'ta 3 lise öğrencisi arasında çıkan bıçaklı kavgada, 2 öğrenci yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Uşak Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi yanındaki ara sokakta daha önceden aralarında sürtüşme olduğu ileri sürülen 3 öğrenci, tartışmaya başladı. Tartışma daha sonra bıçaklı kavgaya dönüştü. Lise öğrencisi olduğu öğrenilen M.Z.D., Uşak Anadolu Meslek Lisesi 9. sınıf öğrencisi H.T. ile Uşak Lisesi 11. sınıf öğrencisi V.Ö.'yü bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay sonrası yaralanan öğrencilerin arkadaşları, gözyaşlarına hakim olamazken, M.Z.D. adlı öğrenci ise kaçtı. Yaralanan öğrenciler, 112 Acil Servis ambulanslarıyla Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, V. Ö.'nün hayati tehlikesinin bulunduğu ve ameliyata alındığı, H.T.'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. İki öğrenciyi yaralayan M.Z.D. ise, polis ekiplerince kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Bıçaklı kavgayı gözyaşları içerisinde anlatan yaralanan öğrencilerin arkadaşları, "Beline bıçak takan herkes okulda kendisini efe zannediyor. Arkadaşlarımızı bıçaklayan öğrenci daha önce ehliyetsiz araç kullandığı için kendisini ihbar ettiğini iddia ettiği arkadaşlarımızı tehdit etmişti. Bugün de burada önce tartışmışlar daha sonra yanındaki bıçakla iki arkadaşımızı bıçaklayıp kaçtı" dedi.

Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title