Haberler

Uşak'ta Esrarengiz Cinayetler

Uşak'ta Son Bir Hafta İçerisinde Aynı Yöntemle Öldürülmüş Kimliği Belirsiz İki Kadın Cesedi Bulundu.

Uşak'ta son bir hafta içerisinde aynı yöntemle öldürülmüş kimliği belirsiz iki kadın cesedi bulundu.

Bir hafta önce Uşak'taki Akse Çamlığı mevkiinde jandarma tarafından başı taşla ezilmiş kimliği belirsiz bir kadın cesedi bulundu.

Olaydan bir süre sonra ismi açıklanmayan bir kadın güvenlik güçlerine başvurarak eşi E.A.'nın otomobiliyle birlikte ortadan kaybolduğunu bildirdi. Başvuru üzerine polis, Banaz ilçesinde kayıp ihbarı yapılan otomobili durdurarak M.Ö. (22) adlı şahısla birlikte ele geçirdi. Otomobilde yapılan aramada kanlı bir sopa bulundu. Kadın cesediyle ilgisi olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan şahıs sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Bu olayın ardından dün gece Ulubey ilçesi Dutluca köyünde 25 yaşlarında bir kadının daha cesedi bulundu. Bunun üzerine Uşak'ta seri katil şüphesi uyandı. Her iki cinayetin aynı yöntemle işlenmiş olması kafalarda soru işareti bıraktı. Cesetlerden ve tutuklanan M.Ö.'den alınan kan ve doku örnekleri Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Zanlıyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Kadın cesetlerinin kimlikleri ise henüz tespit edilemedi.

Olaya karıştığı iddia edilen E.A. isimli bir erkeğin kayıp olduğu, polis ve jandarma güçleri tarafından arandığı öğrenildi.

(KY-YK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title