Haberler

Ürgüp'teki Göçükte Ölü Sayısı 3, Yaralı Sayısı 2

Nevşehir Valisi Asım Hacımustafaoğlu, Temenni Tepesi'ndeki Büyük Bir Kaya Kütlesinin 'Harem Disko ve Bar'ın Üzerine Düşmesi Sonucu Meydana Gelen Göçükte Ölü Sayısının 3'e Çıktığını, 2 Kişinin de Yaralandığını Söyledi.

Nevşehir Valisi Asım Hacımustafaoğlu, Temenni Tepesi'ndeki büyük bir kaya kütlesinin ''Harem Disko ve Bar''ın üzerine düşmesi sonucu meydana gelen göçükte ölü sayısının 3'e çıktığını, 2 kişinin de yaralandığını söyledi.

Vali Hacımustafaoğlu, göçüğün sabah saatlerinde olmasının büyük bir faciayı önlediğini belirterek, "Sabah saatlerinde diskoda kimse kalmamış. Temizlikçi, bulaşıkçı ve piyanist olduğu söylenen 6 görevli diskoda olduğu sırada göçük meydana gelmiş. 3 kişinin göçük altından cesedini çıkarttık" dedi.

Göçükte hayatını kaybeden diskoda temizlikçi olarak çalışan Eser Büyüksarı, piyanist Özgür Akçay ve soyadı henüz tespit edilemeyen temizlik görevlisi Öner isimli kişinin cesetleri ambulanslarla Ürgüp Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yaralı olarak kurtulan temizlik görevlileri Süleyman Karaca ve Serkan Selçuk'un durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Göçükten yara almadan kendi imkanlarıyla kurtulan mutfak görevlisi Şahmer Özyalım, ''Temizlik ve mutfak işleri ile uğraşıyorduk. Diskoda 6 kişiydik. büyük bir gürültü duydum. Ben kaçtım, arkadaşlar içeride kaldı'' dedi.

Vali Hacımustafaoğlu, arama kurtarma çalışmalarına son verildiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title