Haberler

Ünlü Gece Kulübünde Garson, Yabancı Avukata Tecavüze Kalkıştı

Güncelleme:

İstanbul'daki arkadaşını ziyarete gelen kadın avukat, ünlü gece kulübünde garson tecavüzünden son anda kurtuldu. Avukat, "Ağzımı kapatıp öpmeye başladı, direnince pantolonumu indirdi" diyerek dehşeti anlattı.

Ortaköy'de 7 Ocak'ta sabaha karşı 04.10 sıralarında yaşanan olay iddialara göre şöyle gelişti: Türk avukat arkadaşı G.S.Y ile kulübe gittiğini anlatan yabancı uyruklu kadın avukat M.M., tuvaletin yerini sormak için garsondan yardım istedi.

BAĞIRINCA KAÇMIŞ

Garsonun kendisine kadınlar tuvaletinde tecavüz girişiminde bulunduğunu anlatan genç kadın polise başvurdu. İfadesinde garson C.B.'nin kendisini iterek tuvalete kilitlediğini, ağzını kapatarak öpmeye başladığını, direnince de pantolonunu indirdiğini söyleyen M.M. bağırmaya başlaması üzerine garsonun tecavüz girişiminin ardından korkarak kaçtığını söyledi.

ÖZEL EKİP YAKALADI

Sabah'ın haberine göre; garsonun kayıplara karışmasının ardından İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın talimatı üzerine, İstanbul Asayiş Şube Gasp Büro özel ekip kurdu. Garson C.B. (32) yakalandı.

"BEKLEDİM ÇIKMADI, GÖREV YERİME DÖNDÜM"

Suçlamaları reddeden evli ve iki çocuk babası garson, "Masadakilerden biri, kadını lavaboya götürmemi söyledi. Lavaboya götürüp kendisi lavabodayken ben lavabonun kapısında bekledim. Lavabodan çıkmayınca görev yerime döndüm." diyerek kendini savundu.

TUTUKLANDI

Ancak güvenlik kamerası görüntüleri ve tanıkların ifadeleri üzerine garson, genç kadına tecavüz girişiminden tutuklandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Çalışkan İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

R.KURT:

hemen kötülemekten vazgeçin neden garsonun yüz vermediği için o kadının böyle bir şey yaptığını düşünmüyorsunuz hemen tecavüz suç ispatlanana kadar herkes masumdur.

15
31
yanıtYanıtla
garson neden kaçtı?:

Bu kadar salak olmak zorundamısın?

yanıt7
yanıt1
xx:

gerizekali yüz bulunca hemen pantolon mu indirilir sen hangi cesit bir aptalsin

yanıt4
yanıt1
aaa:

İstediği kadar yüz versin o taciz etmek zorunda değil şunu kafanıza sokun artık

yanıt4
yanıt2
mucit:

Ekmeğe şap katılsın milletçe rahat edelim

20
0
yanıtYanıtla
.:

valla haklısın.

yanıt4
yanıt0
Selim AKP li:

Hepsi kapatılsın. Haram pislik yuvası

13
3
yanıtYanıtla
na mahrem eli:

kadın sarhoşluğunun etkisiyle adama elini vermiş, adamda bunu yanlış bir sinyal olarak almış, iş kontrolden çıkmış. bayanlar erkeklerle gereğinden fazla samimiyet kurmayın, erkekler 24 saat donjuandır, parmağında sinyal karıştırıcı yüzüğüde yoksa zaten kurtuluş yok, gerçi burda adam evliymişte ama işte doğa kuralları böyle işlemiyor, ten teması bu yüzden haram dinimizde , islamda hiçbir şey durup dururken yasaklanmamış.

9
6
yanıtYanıtla
FRT:

Tamamen saçmalık bu kadınlarda iyice abarttı en ufak bişeyde tacize kalktı diyorlar. artık yolda yürümeyecek erkek aniden bi kadın bagıracak bize tacize kalktı diye.

12
3
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

AYNEN ŞİMDİ İSTEDİKLERİNE SES ÇIKARMAYACAK İSTEDİĞİNE TACİZ VAR DİYECEKLER.

yanıt0
yanıt0
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title