Haberler

Umut'u Bekleyen Sürpriz Ne?

Güncelleme:

"Bir Kadın Tanıdım" 12. bölümüyle 27 Şubat Pazartesi saat 20.00'de TNT' de.

Kederli ve imkansız bir aşkın ve bir kadının inadına ayakta duruşunun hikayesi, "Bir Kadın Tanıdım" 12. bölümüyle bu akşam (27 Şubat Pazartesi) saat 20.00'de TNT' de.

İşte 12. bölümde yaşanacaklar:

Umut ve Leyla düğünlerinde, karşılarında polisi görünce şok olurlar. Leyla bir fırsatını bulur ve kaçmayı başarır. Yolda bekleyen Murat, Leyla'yı arabasına alır ve onu kimsenin bulamayacağı bir yere götürür.

Füsun ise Leyla bunca zamandır kendisini kandırmış olduğu için çok sinirlidir. Umut her yerde Leyla'yı aramaktadır. Onu hiçbir yerde bulamaz. Murat ise, Leyla'yı alıp yurtdışına kaçmanın planlarını yapmaktadır.

Leyla, Murat'ın kendisini gizlediği yerden kaçmanın yollarını arar. Ancak tüm kaçış yolları kapalıdır. Umut ise, Leyla'nın yakalanıp yakalanmadığını anlamak için gittiği karakolda büyük bir sürprizle karşılaşacaktır...

Pazartesi akşamları TNT ekranlarında izleyicileriyle buluşan Bir Kadın tanıdım dizisinin müziklerini sevilen sanatçı Murat Dalkılıç yapıyor!

Yapım: Pana Film

Senaryo: Seda Altaylı Turgutlu, Gizem Özgül, Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur, Ozan Ayaz

Yönetmen: Alican Gebeş

Müzik: Murat Dalkılıç

Oyuncular: Ekin Türkmen, Ertan Saban, Savaş Özdemir, Neslihan Yeldan, Nergis Çorakçı, Deniz Sipahi, Suat Ergin, Erman Burmalı, Yaşar Büker, Bülent Düzgünoğlu, Halil Kumova, Elif Sümbül Sert

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Dalkılıç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title