Haberler

Ümraniye Polisinden Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

Güncelleme:

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Haftası ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını bir arada kutladı.

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği organizesinde Tepeüstü Meydan AVM önünde hafta sonuna damga vuran bir etkinlik daha gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında Midilli Atları, Polis Köpekleri, Yunus Polisleri, Alo Kanka Ve Palyaçolar birbirinden ilgi çekici gösteriler yaptılar. Havanın güneşli ve hafta sonu olması nedeniyle Ümraniye halkı etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Polis köpeklerinin yaptığı gösteriler en çok alkış alan gösteri oldu. Gösteriler sonrası çocuklar atlara binmek için uzun kuyruklar oluşturdular. Yunus polis motorlarına da binme imkânı bulan çocuklar bol bol resim çektirdiler.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği kurduğu stantta çocuklara kek ve meyve suyu ikram ederken palyaçolar da balon vererek çocukların eğlenceli bir hafta sonu geçirmesini sağladı. Etkinliğe katılan aileler Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Adem Öztürk'e teşekkür ederek polis haftasını kutladılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Polis Haftası 23 Nisan Ümraniye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title