Haberler

Uluslararası İzcilik Kampı 1-8 Ağustos Tarihlerinde Artvin’de Yapılacak

Uluslararası İzcilik Kampının 1â€"8 Ağustos 2008 Tarihleri Arasında Gürcistan ile Ortaklaşa Olarak Artvin’in Borçka İlçesi Camili Bölgesinde Yapılacağı Belirtildi.

Uluslararası izcilik kampının 1â€"8 Ağustos 2008 tarihleri arasında Gürcistan ile ortaklaşa olarak Artvin’in Borçka ilçesi Camili bölgesinde yapılacağı belirtildi.

Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu, Artvin Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Livane Çoruh Spor Kulübü izcilerini makamında kabul etti. Kabulde, Artvin İzcilik İl Temsilcisi İrfan Yılmaz ve Artvin Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Livane Çoruh Spor Kulübünün 15 izcisi hazır bulundu. İzcilik kulübünün çalışmaları hakkında Vali Aydoğdu'ya bilgi veren Artvin İzcilik İl Temsilcisi İrfan Yılmaz, izcilik kulüplerinin Türkiye izcilik federasyonuna kayıtlı Artvin'in ilk tescilli ve lisanslı izcilik kulübü olduğunu belirterek toplam 40 üyeleri bulunduğunu söyledi. İlk defa Türkiye'de yapılacak olan uluslararası izcilik kampının, Artvin' de gerçekleştirileceğini ifade eden Yılmaz, "Uluslararası izcilik kampı ilimizde 1â€"8 Ağustos 2008 tarihleri arasında Gürcistan ile birlikte Borçka ilçesinin Camili (Macahel) bölgesinde yapılacak. Hazırlıklarımıza şimdiden başladık" dedi.

(ND-ÖS-MU-Y) 18.04.2008 14:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title