Haberler

Ucuza Altın Almak İsteyen Kişinin Hevesi Kursağında Kaldı

Aydın'da Ucuza Altın Almak Umuduyla Pazarlık Yapan Kişi, Bir Tanıdığı Tarafından Dolandırıldı. 20 Bin YTL Para Karşılığında Birkaç Torba Sahte Altını Veren Dolandırıcı Kayıplara Karıştı.

Aydın'da ucuza altın almak umuduyla pazarlık yapan kişi, bir tanıdığı tarafından dolandırıldı. 20 bin YTL para karşılığında birkaç torba sahte altını veren dolandırıcı kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Aydın merkezde ikamet eden M.K. (37) isimli kişi, kardeşi M.K'nın asker arkadaşı R.M'nin dayısı olan ve açık kimliği belirlenemeyen bir kişinin elinde bir miktar altın bulunduğunu beyan etmesi üzerine buluşma talep etti. Ucuza altın temin etmek ümidiyle buluşma yerine gelen M.K., kişinin yanında getirdiği 1 adet numune altını satın alarak geri döndü. Daha sonra altının gerçek olduğunu tespit ettiren M.K., geriye kalan altınları alabilmek için dün akşam saatlerinde yeniden şahısla görüşmek üzere diyalog kurdu. İkinci buluşma sırasında arabanın bagajında bulunan altın torbalarını gören M.K. torbaları teslim aldıktan sonra altınları kontrol etmeden yanında getirdiği 20 bin YTL'yi şahsa verdi. Paraları saymak ve sahte olup olmadıklarını kontrol etmek için yanından ayrılan kişilerin uzun süre geri dönmemesi üzerine şüphelen M.K. dolandırıldığını anladı.

M.K'nin olayı ihbar etmesi üzerine polis ekipleri dolandırıcıların bulunması için çevrede geniş çaplı araştırma başlattı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

(MB-İK) 11.03.2008 17:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title