Haberler

Uçağın Kargo Kapağı Açıldı Bavullar Uçtu!

Onur Hava Yolları Uçağının Kargo Kapağı Havada Açılınca Bavullar Uçtu.istanbul-izmir Seferini Yapan Onur Hava Yolları'nın Uçağının Bavuların Yüklendiği Bölümün Kargo Kapagı Açıldı. Uçaktan İki Bagaj Düşerken, Uçak Hemen Atatürk Havalimanı'na Geri Döndü. Bagajlardan Biri Pist Üzerinde Bulunurken, Diğer Bagajın İse Marmara Denizi'ne Düştüğü Tahmin Ediliyor.

Onur Hava Yolları uçağının kargo kapağı havada açılınca bavullar uçtu.İstanbul-İzmir seferini yapan Onur Hava Yolları'nın uçağının bavuların yüklendiği bölümün kargo kapagı açıldı. Uçaktan iki bagaj düşerken, uçak hemen Atatürk Havalimanı'na geri döndü. Bagajlardan biri pist üzerinde bulunurken, diğer bagajın ise Marmara Denizi'ne düştüğü tahmin ediliyor.

Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti; Onur Hava Yolları'nın MD-88 tipi uçağı 12.45'de İstanbul'dan aldığı 134 yolcuyla İzmir'e gitmek üzere Sefaköy yönünden pist başına çıktı. Deniz tarafından kalkış için hızlanan uçağın, yer hizmeti veren Çelebi Hava Servisi görevlilerinin tam olarak kapatmadıkları iddia edilen kargo kapağı açıldı.Açılan kargo kapağından bir bagaj piste düşerken o sırada inişe geçen THY uçağının pilotu olayı görerek durumu Uçuş Kontrol Kulesine bildirdi. Kalkan uçakla temasa geçen Atatürk Havalimanı Uçuş Kontrol Kulesi, Onur Hava Yolları'nın pilotunu uyardı ve uçak kalkışından 12

dakika sonra Atatürk havalimanı'na inmek zorunda kaldı. Onur Hava Yolları'ndan yapılan açıklamaya göre ise uçakta kabin basıncının düştüğü ve iniş sırasında kargo kapağının açıldığı,bavullarında bu şekilde

düştüğü bildirildi. Uçak daha sonra İzmir'e hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title