Haberler

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Güneş Sigorta Süper Lig Müsabakaları

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Güneş Sigorta Süper Lig Müsabakaları

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Güneş Sigorta Süper Lig İkinci Etap Maçları, Eskişehir'de Başladı. Ligde Namağlup Olarak Yollarına Devam Ettiklerini Belirten Fenerbahçe Kulübü Masa Tenisi Şube Kaptanı Gürhan Yaldız, "Fenerbahçe'nin Hedefi Artık Türkiye Değil, Avrupa'dır" Dedi.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Güneş Sigorta Süper Lig ikinci etap maçları, Eskişehir'de başladı. Ligde namağlup olarak yollarına devam ettiklerini belirten Fenerbahçe Kulübü Masa Tenisi Şube Kaptanı Gürhan Yaldız, "Fenerbahçe'nin hedefi artık Türkiye değil, Avrupa'dır" dedi.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Salonu'nda bugün başlayan Masa Tenisi Süper Lig müsabakaları, 2 gün sürecek. Fenerbahçe Kulübü Masa Tenisi Şube Kaptanı Gürhan Yaldız, Eskişehir'de devam eden Süper Lig'in ikinci etap maçlarına büyük bir başarıyla devam ettiklerini söyledi. Başarı grafiğinin hızla yükselmeye devam ettiğini belirten Yaldız, "Şu ana kadar henüz erkek takımımız mağlubiyet tatmadı. Erkek takımımız, geçen sezondan bu yana namağlup olarak Süper Lig'e devam ediyor. Bayanlar ise, geçen sezonun

ikinci yarısından bu yana namağlup olarak devam ediyor. 2 yıl öncesine kadar düşünürsek, Fenerbahçe'yi 1. Lig'den alıp Süper Lig'e getirmenin başarısı ve ardından Süper Lig'de yakaladığımız namağlup serilerinden sonra tabiki hedefimizi Avrupa'ya yönelttik. 25 Kasım'da Avrupa'da ilk 16'ların maçını oynayacağız. Oldukça başarılı bir antreman periyodumuz, performansımız var. Türkiye'deki maçlarda namağlup olarak devam etmemizden dolayı takımın büyük bir moral desteği var" diye konuştu.

Aynı zamanda eski milli sporcu olan Gürhan Yaldız, Hollanda'da yapılacak maçı kazandıkları takdirde Türkiye'de bir ilki gerçekleştireceklerini söyleyerek, "Bunu başardığımız takdirde ilk 8 takım arasına kalacağız. Zaten bu sezon itibariyle Fenerbahçe'nin bir Avrupa takımı olduğunu herkes kabul etti. Amacımıza ulaşmış bulunuyoruz. Ancak, hedefimiz bundan sonraki turları da geçerek, başarımızı daha yükseklere taşımak. Eğer sekizlere kalabilirsek, Avrupa şampiyonunun da kim olacağını kimse söyleyemez.

Amacımız, önce bu turu geçmek ve ardından ilk dörttür. Bu sene bu ilk dördü başarabilirsek, bizim için çok büyük bir başarı olacak. Yeni bir antrenman sistemi hazırlamaya çalışıyoruz. Dünyada başarılı olan sistemleri deniyoruz. Günde 6 saat antrenmanla önümüzdeki senenin başarısına şimdiden hazırlanıyoruz. Fenerbahçe'nin hedefi artık Türkiye değil, Avrupa'dır. Biz bunu hem Türkiye'de hem de Avrupa'da ispat etmenin bütün çalışmalarını şimdiden yapıyoruz. Umuyorum, istediğimiz yere ve istediğimiz hedefe

ulaşacağız" dedi.

(OÖ-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor
Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });