Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu'nda Şampiyonluk Mücadelesi Veren Adana Demirspor, Deplasmanda Sarıyer ile Oynayacağı Son Lig Maçının Hazırlıklarını Tamamladı.

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Adana Demirspor, deplasmanda Sarıyer ile oynayacağı son lig maçının hazırlıklarını tamamladı.

Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri'nde bugün saat 15.30'da Sarıyer maçının son taktik çalışmasını yapan mavi-lacivertli takım, yarın sabah saat 08.00'de uçakla İstanbul'a giderek Gönen Otel'de kampa girecek. Yusuf Ziya Öniş Stadı'ndaki karşılaşma, 13 Mayıs Pazar günü saat 15.30'da başlayacak. Adana Demirspor'da, Sarıyer maçı öncesi kart cezalısı Ramazan ile dünkü taktik idmanda sakatlanan Veysi de büyük ihtimalle forma giyemeyecek. Kart cezaları sona eren Özgür Nasuh, Murat Salar ve Çetin

oynayabilecek.

Bu arada, Fatih Sezer dinlenmek amacıyla izin alarak bugünkü idmana katılmazken, sakatlığı süren Kasım ise düz koşu yaptı. Diğer futbolcuların taktik ağırlıklı idman sırasında neşeli oldukları gözlendi.

İdmanı takip eden Genel Kaptan Mehmet Gökoğlu, Adana Demirspor'un uzun maratonda yaşadığı bir dizi şansızlıklar sonucu şampiyonluk şansını riske attığını, ancak ümitlerini yitirmediklerini söyledi. Pazar günü oynanacak Sarıyer-Adana Demirspor, Kırıkkalespor-Kartalspor ve Boluspor-Tarsus İdmayurdu maçlarında alınacak sonuçların kendilerini doğrudan ilgilendirdiğine işaret eden Gökoğlu, "Her şeye hazırlıklı olmalıyız. Şampiyon da olabilir, play-off'a da kalabiliriz. Son haftada kimin ne yapacağını ancak

Allah bilir. Ama biz varolan şansımızı sonuna kadar zorlayacağız. Bunun için de önce Sarıyer'i yenmemiz, sonra rakiplerin puan kaybını beklememiz gerekiyor" dedi.

Teknik Direktör Davut Uçak da, Boluspor galibiyetiyle toparlanan takımının moral motivasyonunun en üst düzeyde olduğunu, ancak telafisi olmayan son hafta maçlarına çıkacaklarını belirterek, "Hepimiz inançlıyız. Ama bu yetmiyor. Rakiplerimizin puan kaybetmesi önemli. Yoksa biz gidip Sarıyer'i yeneceğiz" diye konuştu.

Basın sözcüsü Halil Aktakas ise Sarıyer'i yeneceklerini, rakiplerinden birinin kaybetmesi halinde şampiyon olarak Adanalılar'ı pazar akşamı sokaklara döküp mutlu edeceklerini söyledi.

(DF-EYB-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title