Haberler

Türk Telekom'un Reklam Kampanyalarında Sanatçı Cem Yılmaz Rol Alacak

Türk Telekom Kurumsal İlişkiler Başkanı Ahter Kutadgu, Youtube'e Erişimin Engellenmesine İlişkin Mahkeme Kararı Ulaşır Ulaşmaz Siteyi Hemen Açtıklarını Bildirdi.

Türk Telekom Kurumsal İlişkiler Başkanı Ahter Kutadgu, YouTube'e erişimin engellenmesine ilişkin mahkeme kararı ulaşır ulaşmaz siteyi hemen açtıklarını bildirdi.

Kutadgu, Türk Telekom'un yeni dönem iletişim projeleriyle ilgili düzenlenen basın toplantısında YouTube konusuna dair gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erişimin mahkeme kararıyla engellendiğini hatırlatan Kutadgu, şöyle konuştu: "Erişimi engelleyen mahkeme kararı, Türk Telekom'a ulaştı ve Türk Telekom da gereğini yaptı. Bir mahkeme kararı, ancak başka bir mahkeme kararıyla ortadan kaldırılabilir. Erişimin engellenmesini kaldıran mahkeme kararı ulaşır ulaşmaz YouTube'ü hemen açtık. Bu, dakikalar önce oldu..."

Ahter Kutadgu, bir gazetecinin siteye ulaşımda problem yaşandığını belirtmesi üzerine, erişimin açıldığını tekrarlayarak, bunun teknik bir mesele olabileceğini söyledi. Kutadgu, "Sitenin normal çalışması bir süre sonra başlayacaktır" dedi.

TÜRK TELEKOM'A CEM YILMAZ'LI TANITIM

Türk Telekom Kurumsal İlişkiler Başkanı Ahter Kutadgu, 2006 yılının Türk Telekom'un yapılanma yılı olduğunu belirterek, "2007, şirket için performans yılı olacak. Türk Telekom'un benzersiz potansiyelini performansa dönüştüreceğiz" dedi.

Kutadgu, "Türkiye'nin yetiştirdiği büyük sanatçılardan biri" olarak nitelediği Cem Yılmaz'ın 2008 yılı sonuna kadar Türk Telekom'un tanıtımına katkıda bulunacağını söyledi.

Yılmaz ile yapılan anlaşmanın Türk Telekom'un tüm kampanya ve reklamlarını kapsadığını dile getiren Kutadgu, ilk reklamın hangi tarihte olacağını söyleyemeyeceğini, ancak bunun çok uzak bir zaman olmadığını kaydetti.

YILMAZ, YOUTUBE'U ESPİRİYLE AÇTI

Cem Yılmaz, esprilerle sık sık katılımcıları güldürdü. Masadaki, eski bir telefonu eline alarak "Geleneksel sisteme dönüyoruz" diyen Yılmaz, bunun daha ucuz olacağını kaydetti.

Yılmaz, bugüne kadar oynadığı reklam filmlerini markaya zarar vermeden, hasarsız bir şekilde tamamladığını aktararak, eğlenceli, sıcak yüzünün bazen "gereğinden fazla yakın temasa" neden olduğunu dile getirdi."Bizim hattı biraz daha ucuz hale getirebilir misin, yanında fazla hat var mı?" benzeri söylemlerle karşılaşabileceğini belirten Yılmaz, eline aldığı telefonla şöyle konuştu : "Sizin için ne yapabilirim? En fazla YouTube'u açabilirim. Bir telefon görüşmesiyle açabilirim yani, o kadar çevremiz var. Önce 1'i çevireyim, ilk sırada ya, önemli kişiler buradan aranıyordur. Alo? Graham Bell mi? YouTube'ü açın. Evet, YouTube açıldı, hayırlı olsun."

Toplantıda soruları da yanıtlayan Ahter Kutadgu, Nisan ayında faturaların zamlı geleceğine ilişkin hatırlatmalar üzerine, "Nisan ayında faturalarda ciddi zamlar olacağı bir yorum, gerçek değil..." değerlendirmesinde bulundu.

Cem Yılmaz ise bu soruya "Halledeceğim ben onu" esprisiyle karşılık verdi. Türk Telekom'un "sebil" bir hizmet vermesinin düşünülemeyeceği görüşünü dile getiren Yılmaz, Kutadgu'ya dönerek, "Belki de olacaktır, yapalım mı?" dedi. Cem Yılmaz, reklam kampanyalarıyla, tüketicinin rahatsız olduğu faturalara kendi fotoğrafının yapıştırılarak sorunun giderilmesinin mümkün olmadığına da değinerek, gazetecilere, "Tüketicilerin (acaba kazıklanıyor muyum?) hissini benimle ekarte edemezsiniz" diye konuştu.

Kutadgu, tarife ile ilgili gerekli açıklamaların yapıldığını anımsattı.Yatırımlara ilişkin olarak da Kutadgu, "Her yıl 1 milyar doları aşan yatırımlardan daha yoğun şekilde bahsedeceğiz" diye konuştu. Kutadgu, kampanyalardan ne beklendiğinin sorulması üzerine de, her ticari kuruluş gibi Türk Telekom'un da pazar payını, abone sayısını ve gelirlerini artırmayı hedeflediğini anlattı.

"HATIRI SAYILIR PARA ALDIM"

Yılmaz, büyük firmayla çalışmanın büyük sorumlulukları olduğunu ifade ederek, "Türk Telekom'la boy ölçüşmem mümkün değil, yani hizmet kapasitesi olarak. Ben bir seferinde bir kişiyi memnun edebiliyorum" dedi.Hayatında belki de ilk defa bir markanın önüne geçmeyeceğini dile getiren Yılmaz, bir tüketici olarak tüketicilerin yanında olacağını, onların haklarını, hukuklarını savunmaya gayret göstereceğini söyledi. Yılmaz, ne kadar ücret aldığına ilişkin bir soruya da, esprili bir şekilde, "Hatırı sayılır bir para aldım. Bir gazetede bir rakam verilmiş. Ama o kadar değil, biraz daha fazla..." dedi. Daha önce oynadığı Telsim reklamlarının hatırlatılarak, bunun olumsuz bir etki yaratıp yaratmayacağının sorulması üzerine de Yılmaz, bu reklamın hala hatırlanıyor olmasının kendisi için bir başarı değerlendirmesi olduğunu söyledi.Yılmaz, "Hiçbir zaman reklamın soğuk yüzü olmak tarzım olmadı. Kuru sloganlarla işimiz yok. Elimden geldiğince markaya dokunmadan, tüketicinin yanında yer almaya çalışıyorum. Belki de pahalı bir reklam figürü olmamın nedeni budur" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title