Haberler

Türk Telekom İşçileri Maaşlarını Sendikadan Aldı

Türk Telekom'da Grev Yapan Haber-iş Sendikası'na Üye İşçilere Sendika Yöneticileri Tarafından Maaş Dağıtıldı.

Türk Telekom'da grev yapan Haber-İş Sendikası'na üye işçilere sendika yöneticileri tarafından maaş dağıtıldı.

Grevde olmalarından dolayı işveren tarafından aylıkları ödenmeyen Türk Telekom çalışanlarına maaşları sendika tarafından dağıtıldı. Haber-İş Sendikası Elazığ Şube Sekreteri Nazım Baygeldi ve Adıyaman İşyeri Baş Temsilcisi Yusuf Geyik tarafından dağıtılan maaşları alan işçilerin mutlulukları gözlerinden okundu. Adıyaman'da grevde olan 119 işçiye biner YTL maaş verilirken, işçilerden bazıları normal maaşlarının bin YTL'den az olduğunu belirterek fazla para veren sendika yetkililerine teşekkür etti.

Haber-İş Sendikası Adıyaman İşyeri Baş Temsilcisi Yusuf Geyik, sendikanın üyelerine sahip çıkmayacağını söyleyenlerin yanıldıklarını kaydederek, "İşveren temsilcileri, 'Bu sendika bu işçilere sahip çıkmaz' diyenler sendikanın üyelerine nasıl sahip çıktığını görsün. Grevimiz 6 ay da sürse sendikamız işçileri mağdur etmeyecek ve maaşlarını verecektir. Grevde bulunan arkadaşlarımız bundan sonra maaş istemediklerini ve sendikaya destek verdiklerini dile getirdi" dedi.

Haber-İş Sendikası Elazığ Şube Sekreteri Nazım Baygeldi ise Haber İş Sendikası'nın 126 bin üyesine maaş verecek güce sahip olduğunu dile getirdi.

(AA-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title