Haberler

Türk Aile, Çöken Köprünün Altında Kalmaktan Son Anda Kurtuldu

Güncelleme:

Danimarka'da Helsingor'den Kopenhag'a gitmekte olan Türk aile, Helsingör otobanının üzerine çöken köprünün altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Danimarka'da Helsıngor'den Kopenhag'a gitmekte olan Türk aile, ölümün eşiğinden döndü. Helsingör otobanın üzerine çöken köprünün altında kalmaktan son anda kurtulan aile korku dolu anlar yaşadı.

"ŞOK GEÇİRDİK"

Kopenhag'ın kuzeyindeki Helsingör otobanı üzerine dün saat 21.30 sıralarında köprü çöktü. Helsingör'den Kopenhag'a gitmekte olan bir Türk aile, çöken köprünün altında kalmaktan son kurtuldu. Türk ailenin 17 yaşındaki kızı Berna Bayram, fren yaptıktan sonra köprüye 10 metre kala durabildiklerini söyledi. Berna Bayram, BT gazetesine yaptığı açıklamada, "Annemin aracı ile Kopenhag'a giderken arka koltukta oturuyordum. Birden çok yüksek çökme sesi geldi. Önümüzdeki köprünün çöktüğünü görünce şok geçirdik. Önümüzde iki araç vardı. En öndeki araba köprü çöktüğünde tam dibinde durabildi. Şoför hiç panik olmadan aracı durdurabildi. İyi ki annem otoban olmasına rağmen 80-90 kilometre süratle gidiyordu ve aniden fren yapabildi. Akşam olmasına rağmen köprüde çalışan işçiler kaçışmaya ve bağrışmaya başladılar. İşçilerden biri durmuş sigara içiyordu. Enkazın altında kalan olup olmadığını görmek için arabaların ışıklarını yakmamızı istediler. 4 yıl önce bir aile ferdini trafik kazasında kaybettiğimiz için şok geçirdim" dedi.



OTOBAN KAPALI

Kara Yolları İdaresinden Anders Bach Sörensen, köprüdeki enkaz kaldırma çalışmalarının devam ettiğini, Helsingör Otobanı en önemli ulaşım yollarından biri olması nedeniyle bir an önce trafiğe açmak istediklerini söyledi. Otobanda yıkılan köprünün enkazı kaldırılırken, Tren Yolları kuruluşu DSB de bir açıklama yaparak, söz konusu otobanın üzerinde bulunan hatta ekstra tren seferleri konulduğunu bildirdi. Otobanın birkaç gün kapalı kalabileceğini belirten yetkililer, ara yollardan sağlanacak trafikte olubilecek yoğunluk nedeniyle sürücülere yola erken çıkmaları tavsiyesinde bulundular.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Danimarka Kopenhag Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

Sancarhan:

nerdesiniz leeen yorumlariniz ile , sizce Akp nin parmagi yokmu bu olayda. olimmm iyi düsünün muhakkak vardir, bir yerlerden muhakkak bir baglanti kurarsiniz siz, hadi bakiiim gezizeka yobazlari, alalim yorumlarinizi

23
16
yanıtYanıtla
türkkan:

vah yavrummm, bu neyin sendromu, avrupada 50 yilda bir olan kaza sana neyi hatirlattida triplere girdin, vahh vahh, biraz mele acilirsin. .

yanıt0
yanıt0
dümbük sevmez:

doktorluk vaka değil masar osmanlık zeka vakaya dönüşmüş akp müridi paranoyalı takım elemanı

yanıt0
yanıt0
IbnArabi:

@Sancarhana , Her memleketin hatali kulari, AKP li leri var.

4
13
yanıtYanıtla
UZAYLI SİYAH MELEK.......!:

NURLU ÖDÜLLERİMİN HEPSİNİ SEVERİM. . . COFFEE İÇMESİNİ SEVDİĞİM GİBİ. . . . . NURLU ÖDÜLLERİMİ SEVERİM. . . . . . . . . !!!

1
2
yanıtYanıtla
UZAYLI SİYAH MELEK.......!:

BİRDEN AKLIMA NURLU GÖZLÜĞÜM GELİVERDİ. . . . YA ADAM KALMIYACAK KARDEŞ YA. . . . . . . . . . . ?

1
2
yanıtYanıtla
UZAYLI SİYAH MELEK.......!:

ŞANS. . . . . FAL OKLARI. . . . . NUR ŞANSIN VE FAL OKLARIN BOL OLSUN. . . . . İYİ ŞANS VE FAL OKLARI. . . . . . . . ?

1
2
yanıtYanıtla
TATAKLİYA........?:

ERBAKAN, RAUF, NAZMİYE, İNAL. . . . . . HEPSİNE ALLAH''TAN RAHMET DİLİYORUM. . . . İNŞALLAH YERLERİ CENNETİN EN GÜZEL YERİ OLUR. . . . AMEN !

1
1
yanıtYanıtla
UZAYLI SİYAH MELEK.......!:

BUM BUM BUM DALDAN HOP DALA UÇTUM. . . SEDEN GÜREL''İN ŞARKISI BU. . . . FAKAT 36 BAŞLIK SEDEN GÜRELİN ŞARKISI GİBİ. . . BAŞLIKTAN BAŞKA HERŞEYE BENZİYOR. . . . SEDEN GÜRELİNDE BAŞLIĞI VAR. . . ŞAPKADAN BAŞKA HERŞEYE BENZİYOR. . . . AVRUPA ÜYELİĞE ALMIYACAK. . . BAHANE LAZIM. . . HEPSİ BU. . . . . . . . . ?

1
1
yanıtYanıtla
UZAYDAN SORUMLU SİYAH MELEKLEDEN BİRİ..?:

MİLLET HINCINI DAHA ALAMAMIŞ. . . HALA KİN BESLİYORLAR. . . ! BANA ÖZENİYORLAR. . . . TEBRİK EDERİM. . . BRAVO ?

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title