Haberler

Turistten Polise Teşekkür

Muğla'nın Bodrum İlçesinde Kapkaççıya Kaptırdığı Çantasına Kısa Sürede Kavuşan İngiliz Turist Janet Catherina Hallett, Emniyet Güçlerine Teşekkür Etti.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kapkaççıya kaptırdığı çantasına kısa sürede kavuşan İngiliz turist Janet Catherina Hallett, emniyet güçlerine teşekkür etti.

Edinilen bilgiye göre, Gümbet'te gece arkadaşları ile birlikte eğlenen Catherina Hallet, saat 04.30 sıralarında sıralarında kalacağı yere doğru yürürken, elindeki çantasını tanımadığı biri alıp kaçtı. Olay polise haber verildi. Polis, uzun süren bir kovalamacanın sonunda saklanmaya çalıştığı otomobilin altındaki zanlıyı yakaladı. Ele geçirilen çanta ile birlikte kapkaç zanlısı A.K. (18) ve yanında bulunduğu söylenen E.K. (17) gözaltına alındı.

Nitelikli hırsızlık suçlaması ile adliyeye sevk edilen zanlılardan E.K. savcılıkça serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen A.K. de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İngiliz turist, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği çıkışında kendisine teslim edilen çantasını görünce çok mutlu oldu ve tüm emniyet teşkilatına teşekkür etti.

(OU-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title