Haberler

Tuncay Şanlı: Az Alkmaar'ı Eleyebilecek Güçteyiz

Özel Sevgi Çiçeği Anafen İlköğretim Okulu'nun Düzenlediği Panele Katılan Fenerbahçe'nin Genç Kaptanı Tuncay Şanlı UEFA Kupası'ndaki Az Alkmaar Eşleşmesini Değerlendirdi.

Özel Sevgi Çiçeği Anafen İlköğretim Okulu'nun düzenlediği panele katılan Fenerbahçe'nin genç kaptanı Tuncay Şanlı UEFA Kupası'ndaki AZ Alkmaar eşleşmesini değerlendirdi.

Tuncay Şanlı rakiplerini iyi tanıdıklarını ve eleyebilecek güçte olduklarını söyledi.

Tuncay, ''Rakibimizi çok iyi tanıyoruz. Onları yenebilecek güçteyiz. İlk maçımızı kendi evimizde oynayacağız ve taraftarımızın desteği ile iyi bir skor elde ederek deplasmana avantajlı bir sonuç ile gideceğimize inanıyorum'' dedi

Teknik direktör Zico ise, FB TV'de yaptığı konuşmada kurayla ilgili iddialı açıklamalarda bulunurken, ''Hiçbir takımdan korkmuyoruz. Bir üst tura çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın'' dedi.

Brezilyalı teknik adam, bu aşamadan sonra hangi takımla eşleştiklerinin önemi olmadığını vurgulayarak, ''Biz hazırız. Kimseden korkumuz yok. İstanbul'daki ilk maçta avantajlı bir skor alıp, rövanşta da korkusuz bir şekilde, Fenerbahçe gibi oynayıp, tur atlamak istiyoruz. Bu aşamadan sonra rakibin kim olduğunun önemi yok. İçerde ve dışardaki maçlarımızda şimdiye dek olduğu gibi oynayıp, bir üst tura çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın'' dedi. Kura öncesi herhangi bir takım tercihinde bulunmadığının altını çizen Zico, 3. turu geçmeleri halinde, 4. turda Zulte Waregem (Belçika)-Newcastle United (İngiltere) eleşmesinden bir üst tura çıkan takımla karşılaşacaklarının hatırlatılması üzerine de, ''Newcastle United çıkarsa, grupta oynadığımız maçtan farklı olacak. Grupta tek maçı İngiltere'de oynamıştık. Şimdi hem içerde, hem dışarda oynayacağız. Eğer böyle bir eşleşme olursa, tur atlayacak takım olacağımızı sanıyorum'' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title