Haberler

Tüm İddiaları Yalanladı!

Sibel Bilgiç Son Günlerde Hakkında Çıkan, 'Kredi Kartı Yüzünden Boşandı', 'Mona Lısa Kapanıyor' Haberleriyle İlgili Olarak Bir Basın Açıklaması Düzenledi ve Tüm İddiaları Yalanladı!

SİBEL BİLGİÇ SON GÜNLERDE HAKKINDA ÇIKAN, 'KREDİ KARTI YÜZÜNDEN BOŞANDI', 'MONA LISA KAPANIYOR' HABERLERİYLE İLGİLİ OLARAK BİR BASIN AÇIKLAMASI DÜZENLEDİ VE TÜM İDDİALARI YALANLADI!

İşte Sibel Bilgiç'in basın açıklaması..

Değerli basın mensubu arkadaşlarım,

Hayatımın hiçbir döneminde bir basın toplantısı yapma gereği duymadım. Bugün geldiğim noktada, maalesef hakkımda yapılan yanlış yayınlar ve ticari hayatımı etkilemeye kadar giden spekülasyonlar yüzünden, sizleri buraya kadar yordum. Çünkü hayatta herkesin değer verdiği şeyler farklıdır ve benim için en önemli değer olan onurum.. Yapılan yanlış haberler yüzünden kendimi şu anda olduğu gibi izahat verme zorunluluğuna getirecek derecede kırılmıştır.

1996 senesinde yaptığım 'Alışamadım' albümümle Türk halkı tarafından tanındım ve umarım ki sevildim. Sonrası uzun yıllar süren bir ilişkim, aynı zamanda müziği bırakmam, iş hayatına atılmam ve evliliğim...

Türk basınının beni tanıdığı 12 sene boyunca hiçbir zaman skandallarla gündeme gelmedim ve kimseyle herhangi bir polemiğe girmedim. Dünya basını da böyledir ki her zaman skandallar ilgi çeker.

Maalesef başından beri size anlatabileceğim acı bir hayatım olmadı. Sevgi dolu bir ailede, ABD ve Türkiye'de iyi bir tahsil alarak yetiştim. Muhakkak ki herkes gibi benim de sıkıntılı dönemlerim oldu, fakat buna rağmen bütün bunları da bir olay haline getirip basını lüzumsuz yere işgal etmedim. Bunu sanatçıyken ve yeni çıkan bir sanatçı olarak basına ihtiyacım varken de, iş kadını kimliğimle de yapmadım. Keza her dönemde kendime dönük ve sade yaşamayı tercih ettim. Bundan sonra da böyle olacak.

Tabi ki herkesin olduğu gibi benim de sevenim ve sevmeyenim çoktur. Zaman zaman basın mensubu arkadaşlarımın yaptığı olumlu haberler, Mona Lisa'nın verdiği iyi hizmetle birlikte pozitif yönde tanıtımımıza katkıda bulunmuştur. Bunun için de hepinize teşekkür ederim.

Şimdi, yazılan yanlış haberleri kısaca kendi ağzımdan tekzip etmek istiyorum:

İddia edildiği gibi ayrıldığım eşimle boşanma sebebim kredi kartı değildir. Ve iddia edildiği gibi dayak da değildir. Bunlar çok sansasyonel olurdu tabii ama üzgünüm... Güzel hayallerle yaptığım ilk evliliğimin nedeninin bu kadar çirkin, ahlaksız ve seviyesiz nedenlere dayandırılması insanlık dışı ve beni küçük düşürmeye yöneliktir. Bu ve bundan sonraki cevaplayacağım olayları iddia eden basın mensupları, benim fikrim bile alınmadan yazılan, iş hayatımı etkileyen iddialarından dolayı mahkemede hesap vereceklerdir.

Diğer iddiaya göre Mona Lisa, Mehmet Ali Yılmaz'ın açtığı bir yer değildir ve yine iddiaya göre Mona Lisa'yı kapatma kararı alınmamıştır.

Yapılan haberlerin ne kadar araştırılmadan, dedikodular üzerine yapıldığını izah etmek için size küçük bir örnek vermek istiyorum:

Yazılarda söylendiği gibi Mona Lisa Nişantaşı'nda değil, Akatlar'dadır sizin de geldiğiniz gibi. Bu kadar herkesin bildiği birşeye bile dikkat edilmezken, diliyorum ki diğer iddiaları için sağlam delilleri vardır. Çünkü şirketimin her şeyi belgeli, yazımda bahsi geçen kişiler hala hayattadır. Kendilerinden de doğruluğunu teyid edebilirsiniz.

Bir kaç gündür Mona Lisa'nın 'kapanıyor' haberleri yüzünden telefonlarının susmaması, müşterilerimizin panik olması ve taahhüd ettiğimiz servisi geleceğe yönelik veremeyeceğimizi düşünmeleri, şirketimizi büyük sıkıntıya sokmuştur. Hiçbir zaman kimsenin ekmeğiyle oynamadım ve benimkiyle de oynanmasına asla müsaade etmeyeceğimi bilmenizi isterim.

Mona Lisa, 2004 yılında Amerikan ortaklı bir şirket olarak kurulmuştur. O günkü şartlarda şirketi dekorasyonunu yaparak, yüzde elli iki ortak olarak kurduk. Monalisa bir aile şirketidir. Mona Lisa için gerekli olan ekipmanlarımız 'leasing' diye bilinen sistemle bankadan satın alındı. Bankaya borcunu şirket çalışarak ödedi ve diğer ekipmanları almaya devam etti. Mona Lisa, kimsenin bana parasını ödeyip kurduğu bir şirket değil bilakis; yoğun sosyal hayatımı ve olabilecek özel hayatımı dahi geri plana atıp, gerekirse akşam yoğun saatlere kadar çalışıp emek verdiğim, kalkındırdığım bir şirkettir. Zaten iş hayatımı da özel hayatımın etkilemesine asla izin vermem çünkü burayı büyük zorluklarla kurdum ve çok ama çok çalıştım.

Hiçbir zaman, bir kadın olarak ayaklarımın üzerinde durmak veya durmamakla ne övündüm ne de yerindim. O an yaşadığım hayat neyi gerektirdiyse, sağlıklı olmama şükredip onu yaşadım. Ayaklarımın üzerinde durduğum zamanlarda da ne gariptir ki, sanki hep başkalarının ayakları üzerinde durmuş gibi gösterildim!

Hayatımın mercek altına alındığı şu dönemde bir istifham olmamasına ve sizin ve Türk halkının da çok iyi bilmesine rağmen, bana çok sık sorulan ve yarın öbür gün bununla ilgili de herhangi bir çirkin yorum yapılmamasını istediğim bir soruya da cevap vermek istiyorum:

Mehmet Ali Yılmazla birlikteyken tabi ki çalışmadım ve tabii ki onun sorumluluğu altındaydım.

Basında son zamanlarda çıkan boşanma sebebimin de kendisine mal edilmesi ve sürekli yapılan yayınlarda kendisinin adının geçmesi, kendisini de beni de son derece rahatsız etmektedir. En nihayetinde evlendiğim kişi başka bir beydir ve sürekli, hayatımda olan her şeyin kendisiyle bağdaştırılması gerçek dışı, suçlayıcı ve çirkindir.

Yıllardır çeşitli yorumlar yapılan bir konuya da açıklık getirmek istiyorum: Bundan sonraki hayatımda profesyonel olarak müziğe geri dönmeyeceğim. Sadece çok değerli bir gazeteci/yazar tarafından sözleri yazılmış olan şarkımla, ileride anı olarak kalması ve sesimle yardıma muhtaç insanlara yardım etmeyi umarak bir single yapacağım. Gelirini, şu anda adını açıklamayacağım, inandığım bir vakfa bağışlayacağım.

Hayatım boyunca madde değil, mana insanı oldum ve bundan sonraki hayatımda da öyle olmaya devam edeceğim.

Umarım, bu da anlayana, geçmiş hayatımla ilgili yapılan bütün yanlış yorumlara da cevap olur.

Özel hayatımla ilgili bundan sonra hiçbir beyanda bulunmayacağım. Sibel Bilgiç ismini bundan sonra gerekirse sadece Mona Lisa ve bu isimle yardım edebileceğimi düşündüğüm muhtaç insanlar için kullanacağım.

İnsanların kendiyle ilgili söyledigi her şey subjektiftir, ben; bu beyanımda elimden geldiğince, hatta fazlasıyla objektif olduğuma inanıyorum. Dilerim kimseyi kırmamışımdır.

Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ederim.

SİBEL BİLGİÇ

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title