Haberler

Ttnet, İnternet Sahibi Olmak İsteyen Kullanıcılara Yepyeni Bir Fırsat Sunuyor

Ttnet, İnternet Bağlantısını Toplumun Tüm Kesimlerine Yaymak İçin Sürdürdüğü Avantajlı Kampanyalara Bir Yenisini Daha Ekliyor.

TTNet, internet bağlantısını toplumun tüm kesimlerine yaymak için sürdürdüğü avantajlı kampanyalara bir yenisini daha ekliyor.

TTNet'ten yapılan açıklamada, 31 Mart 2007 tarihine kadar ADSL abonesi olmak isteyen kullanıcılar, 24 ay abonelik sözleşmesi imzaladıkları takdirde hem 59 YTL değerindeki ilk bağlantı ücretini ödemiyor hem de aboneliklerinin ilk iki ayında interneti ücretsiz kullanıyor.

Hızlı, kesintisiz ve hesaplı internet kullanmak için kampanyadan yararlanmak isteyenler Türk Telekom ofisleri, Türk Telekom bayileri ve kampanyaya katılan çözüm ortaklarının bayilerine ulaşarak ADSL bağlantısını sağlayabilecekler.

Kampanyadan faydalanmak isteyen kullanıcılar istedikleri paketlerden herhangi birini seçebilecek; ilk iki aylık ücretsiz kullanımın sonunda paket değişikliği yapabilecekler.

(CHT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title