Haberler

"Travel Turkey İzmir"e 700'ü Aşkın Firma Katılacak

Güncelleme:

6-9 Aralık 2012 tarihleri arasında düzenlenecek "Travel Turkey İzmir", yerli ve yabancı turizm profesyonellerini İzmir'de bir araya getirecek.

İzmir, turizmcilerin büyük buluşmasına hazırlanıyor. 6-9 Aralık 2012 tarihleri arasında düzenlenecek "Travel Turkey İzmir", yerli ve yabancı turizm profesyonellerini İzmir'de bir araya getirecek.

2013 turizm sezonunun başladığı yer olacak Travel Turkey İzmir'e, bu yıl 6'sı ( Güney Kore, Endonezya, Maldivler, Makedonya, Umman, Sri Lanka ) ilk kez olmak üzere 20'ye yakın ülkeden, 60'dan fazla ilden 700'ü aşkın firma katılıyor. Düzenlendiği ilk yıl 2007'de, 185 firmanın katılımıyla başlayan ve her yıl katılımcı sayısını katlayarak artıran fuar, dünyanın ve Türkiye'nin farklı destinasyonlarından turizm profesyonellerini ağırlamaya hazırlanıyor. Travel Turkey İzmir, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Messe International İstanbul işbirliğinde organize ediliyor. Şanlıurfa, Trabzon, Denizli, Ordu-Osmaniye ve Kütahya'nın partner il olduğu fuarın bu yıl ki partner ili Kastamonu oldu. 2007 yılından beri, sırasıyla Yunanistan, KKTC, Saraybosna Kantonu, Hırvatistan/Zagreb ve Hollanda'nın partner ülke olduğu fuarda, bu yıl partner ülke olarak Karadağ yer alacak. 2013 sezonuna ilişkin bağlantıların kurulacağı Travel Turkey İzmir, İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nın tüm hollerinde birden gerçekleşecek.

Fuara bu yıl katılan ülkeler; Almanya, Bosna Hersek, Endonezya, Güney Afrika, Güney Kore, Hırvatistan, Hindistan, KKTC, Malezya, Maldivler, Makedonya, Sri Lanka, Tunus, Türkiye, Umman, Ürdün ve Yunanistan... Ziyaretçi çalışması yapılan ülkeler ise; Almanya, Azerbaycan, Danimarka, Güney Afrika, Hindistan, İspanya, İtalya, Kanada, Tataristan ve Uganda...

Türkiye'ye gelen turist sayısını, turist gönderen ülke sayısını ve gelen nitelikli turist sayısını artırmak hedefiyle bu yıl çok farklı ülkelerden gelen ve turizm satın almacısı niteliği taşıyan 50'nin üzerinde konuk fuarda ağırlanacak. Turizm Fuarı'nda; otel ve seyahat acentalarının yanı sıra kalkınma ajansları, belediyeler, otel ekipmanları tedarikçileri, araba kiralama ve hava yolu şirketleri, deniz ve kültür turizmi, kongre, inanç, sağlık, eğitim, yatçılık, golf, kış sporları, gastronomi gibi çeşitli kurum ve kuruluşlar, Valilik ve İl Kültür Turizm müdürlükleri yer alacak.

Travel Turkey İzmir, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Ticaret Odası (İZTO) destekleriyle Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenleniyor. Yerli katılımcıların 100 metrekareye kadar KOSGEB desteği alabileceği fuarda, İZTO tarafından fuara katılan üyelerine 9 metrekare ücret desteği olacak. Travel Turkey İzmir'de, ETİK (Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği) tarafından Türk turizm sektöründeki yenilikler ve gelişmelerin ele alınacağı konferans düzenlenecek.

Fuarda; havayolu sponsoru Türk Hava Yolları ve medya sponsorları olarak Hürriyet, Power FM, TRT Belgesel, Anadolu Ajansı, World Travel Channel ve Karadeniz TV yer alacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güney Kore Sri Lanka Makedonya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title