Haberler

Trafik Kazasında Ölen Genç, Bir Yıl Sonra Ağabeyi ile Aynı Kaderi Paylaştı

TEM Otoyolu'nun Maşukiye geşişinde dün meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında ölenlerden 22 yaşındaki Hacı Müslüm Muslu'nun ağabeyinin de, geçtiğimiz yıl trafik kazasında öldüğü anlaşıldı.

TEM Otoyolu'nun İzmit Maşukiye geçişinde dün meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında ölenlerden 22 yaşındaki Hacı Müslüm Muslu'nun ağabeyinin de, geçtiğimiz yıl Antalya'da geçirdiği trafik kazacında öldüğü anlaşıldı. Hacı Müslüm Muslu'nun Gümüşhane'de üniversite eğitimi gördüğü ve katıldığı sınavlardan sonra memleketi olan Darıca'ya dönmekte olduğu belirlendi.

TEM Otoyolu'nun Maşukiye geşişinde emniyet şeridine park halinde duran Mehmet K. idaresindeki 43 NU 313 plakalı kamyona arkadan çarpan Hacı Müslüm Muslu yönetimindeki 41 UB 004 plakalı otomobilde, onunla birlikte yanında bulunan 19 yaşındaki akrabası Abdulaziz Kocagöz olay yerinde, 21 yaşındaki arkadaşı Onur Aydın da kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Gümüşhane'de üniversite eğitimi gördüğü öğrenilen ve vize sınavlarına girdikten sonra ailesinin oturduğu Kocaeli'nin Darıca İlçesi'ne dönmekte olduğu belirlenen Hacı Müslüm Muslu'nun ağabeyi Abdulkadir Muslu'nun da geçtiğimiz yıl Antalya'da balayında iken geçirdiği trafik kazasında amcasının oğlu Yavuz Muslu ile birlikte hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title