Haberler

Trabzonspor'un Muhtemel 11'i

Turkcell Süper Lig'de Yarın Sahasında Hacettepe ile Karşılaşacak Olan Trabzonspor, Rakibini Yenerek Liderliğini Sürdürmek İstiyor.

Turkcell Süper Lig'de yarın sahasında Hacettepe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibini yenerek liderliğini sürdürmek istiyor.

En son 293 gün önce sahasında geçen sezon Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ismiyle mücadele eden Hacettepe'ye 2-1'lik sonuçla mağlup olan bordo-mavililer, rakibi karşısında puan kaybetmeden yoluna lider olarak devam etmeyi amaçlıyor.

Geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında cezaları nedeniyle forma giyemeyen Hüseyin ve Cale, yarınki maçta takımdaki yerlerini alabilecekler. Karadeniz ekibinde kaleci Tolga Zengin'in haricinde eksik oyuncu bulunmuyor.

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Sylva, Serkan, Giray, Song, Cale, Hüseyin, Colman, Selçuk, Isaac, Yattara ve Gökhan 11'iyle çıkması bekleniyor.

Trabzonspor ile Hacettepe ligde ikinci kez karşı karşıya gelecekler. Bordo-mavililer, geçen sezon rakibini deplasmanda 2-0 yenmiş, sahasında ise 2-1 kaybetmişti.

YATTARA'YA MİLLİ TAKIM DAVETİ

Bu arada, Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara'ya milli takımdan davet geldi. Gine Futbol Federasyonu'ndan bordo-mavili kulübe gönderilen yazıyla, İbrahima Yattara'nın Gine A Milli Takımı'nın Gabon ile oynayacağı özel maç için aday kadroya davet edildiği bildirildi.

Yazıda, 19 Kasım'da oynanacak olan müsabaka için Yattara'nın 16-20 Kasım tarihleri arasında serbest bırakılması istendiği kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title