Haberler

Trabzonspor Taraftarı, Sivasspor Maçını Bekliyor

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, Ligin İlk Haftasında Sivasspor ile Oynadıkları Maç ve Sonrasında Yaşananları Unutmadıklarını Belirterek, "Oyuncularımızdan İntikam Değil, Hakkımız Olanı Alıp Gelmelerini İstiyoruz" Dedi.

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, ligin ilk haftasında Sivasspor ile oynadıkları maç ve sonrasında yaşananları unutmadıklarını belirterek, "Oyuncularımızdan intikam değil, hakkımız olanı alıp gelmelerini istiyoruz" dedi.

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, yaptığı yazılı açıklamada, lig ve kupada Trabzonspor'un hedeflerinden uzaklaştığını ve Trabzonspor taraftarı olarak tarifi imkansız acılar yaşadıklarını belirterek, "Trabzonspor'u her değerin üzerinde tutan Trabzonspor taraftarları olarak tarifi imkansız acılar yaşamaktayız. Artık deniz bitmiştir, ne kupada ne ligde varız, hızla irtifa kaybediyoruz. Bundan daha kötüsü olur mu diyorduk, her geçen günden sonra bakıyoruz, daha da kötüye gidiyor. Saha

sonuçları olarak tarihin en kötü durumundayız. Mali yapımızın da sağlıklı olduğu söylenemez. Bu şartlar altında bu kötü günleri aşmak için ne yapmak gerekir, kime ne görev düşüyor, bunların değerlendirmesini yapmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Adem Söğüt, önlerinde yılın en önemli maçı olduğunu belirterek, "Önümüzde bizce yılın en önemli maçı var. Sivasspor maçında ve sonrasında yaşananları unutmadık. Bülent Uygun'dan karanfil falan istemiyoruz. Kamuoyuna şirin gözükmeye çalışmasınlar. Bizden haksız yere gasp edilerek onlara verilen 3 puan ile tarihlerinde ilk kez bir yarıyı lider olarak bitirdiler. Futbolcu arkadaşlarımıza sesleniyoruz, sahadan kaçarak 3 puanımızı çalan, hem sizin hem bizim psikolojimizi bozan, sorunlar yaşamamıza neden olan

olayların baş sorumluları ile oynayacaksınız. İntikam maçı şık olmaz, ama hakkımızı alın gelin" diye konuştu.

(GÖK-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title