Haberler

Trabzonspor'dan Avrupa'ya Erken Veda

Trabzonspor İntertoto Kupası 3. Tur Rövanş Maçında Romanya Temsilcisi Otelul Galati Takımına İlk Maçta Olduğu Gibi Yine 2-1 Mağlup Olarak UEFA Kupası'na Katılma Umudunu Yitiren Trabzonspor'a Karşılaşma Sonrası Taraftarlar Büyük Tepki Gösterdi.

Trabzonspor İntertoto Kupası 3. tur rövanş maçında Romanya Temsilcisi Otelul Galati takımına ilk maçta olduğu gibi yine 2-1 mağlup olarak UEFA Kupası'na katılma umudunu yitiren Trabzonspor'a karşılaşma sonrası taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Maçın bitiminin ardından tribünlerden futbolculara, teknik heyete ve yönetime büyük tepki gösteren ve Başkan Nuri Albayrak'ı istifaya çağıran taraftarlar stat dışında da olay çıkardı. Futbolcuların takım otobüsüne bineceği çıkışta toplanan bordo-mavili taraftarlar uzun süre takımları aleyhine de tezahüratta bulundu. Otobüse binen futbolcular basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmadı. Otobüsün İnönü Bulvarı'na çıktığı yerde bekleyen taraftarlar ellerindeki taşları ve pet şişeleri otobüse atarken,

bu sırada otobüsün arkasına doğru hareket eden bir kızgın taraftarın arbede sırasında ayağı kırıldı. Ayağı kırılan taraftar ambulansla hastaneye kaldırılırken, yine aynı olaylarda başı yarılan bir çocuğa ilk müdahaleyi polis ekipleri yaptı. Polis ile kızgın taraftarlar arasında çıkan olaylarda 4 taraftar gözaltına alınırken, basın mensupları ile polis arasında da zaman zaman gergin anlar yaşandı.

(BK-ÖS-MFS-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title