Haberler

Trabzonspor'da Transfer Çalışmaları Sürüyor...

Trabzonspor'da Salı Gününe Kadar Verilen Arada Futbolcular Tatil Yaparken, Yöneticiler Transfer İçin Çalışmalarını Yoğun Biçimde Sürdürüyor. Dün Ankara'da Gençlerbirliği Yöneticileri ile Ayman, Risp ve Erkan İçin Bir Araya Gelen Bordo - Mavililer, Fenerbahçeli Serkan Balcı İçin de Girişimlerini Hızlandırdı.

Trabzonspor'da salı gününe kadar verilen arada futbolcular tatil yaparken, yöneticiler transfer için çalışmalarını yoğun biçimde sürdürüyor. Dün Ankara'da Gençlerbirliği yöneticileri ile Ayman, Risp ve Erkan için bir araya gelen bordo - mavililer, Fenerbahçeli Serkan Balcı için de girişimlerini hızlandırdı.

Yarın resmen başlayacak olan ara transferde elini çabuk tutup bir an önce alınacak futbolcuları takıma katmak isteyen bordo - mavililer, Ankara' da Gençlerbirliği ile yapılan görüşmelerden mesafe alarak ayrıldı. Özellikle Ayman' ın transferi konusunda büyük oranda anlaşma sağlanırken, Risp ve Erkan' ın durumunun haftasonuna kadar belli olacağı ifade edildi. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın, 5 Ocak' ta kampa katılması beklenen Eller ile bir görüşme yaptıktan sonra yabancı transferine onay vereceği, Eller' le gerçekleştirilecek görüşmenin olumlu sona ermesi halinde ise yabancı oyuncunun askıya alınacağı vurgulandı. Ziya Doğan' ın Eller' in gidişine onay vermesi halinde ise, Risp ilk aday olarak yerini koruyor. Ayrıca Vestel Manisa ile bağlarını koparan Zelenka da alternatifler arasında bulunuyor.

Bu arada Eller' e talip olan Belçika' nın Anderlecht kulübünün hafta içinde Trabzonspor' a resmi teklifini ileteceği belirtildi. Belçika kulübünden Eller' e karşılık para ve Serhat Akın' ı istemeye karar veren Trabzonspor, menaceri aracılığıyla Serhat' la da görüşecek ve bu futbolcuyu ikna etmeye çalışacak.

Bu arada Szymkowiak' ın gelmeyeceğinin hemen hemen kesinleşmesi üzerine bu futbolcunun takımdan ayrılması konusunda da bir çalışma başlatıldı. Szymkowiak' ın başka bir takıma gitmesi halinde bordo - mavili takıma tazminat ödemesi gerektiğini belirten Trabzonsporlu yöneticiler, bu konuda FIFA' nın kulübe tanıdığı tüm hakları sonuna kadar kullanacaklarını ve kesinlikle tolerans tanınmayacağını söylediler.

Bu arada Trabzonspor' da bayramlaşma salı günü saat 13.00' te Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri' nde gerçekleştirilecek.

ÖMÜR AVCI - TRABZON / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title