Haberler

Trabzonspor'da Cordoba'ya Yönelindi

Dış Transferde Samsunsporlu Adnan ve Fenerbahçeli Serkan ile Prensipte Anlaşma Sağlayan Trabzonspor, Transfer Çalışmalarını Sürdürüyor.

Dış transferde Samsunsporlu Adnan ve Fenerbahçeli Serkan ile prensipte anlaşma sağlayan Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Dün akşam İstanbul'da yapılan transfer toplantısının ardından Sakaryaspor'un kalecisi Martinez üzerinde yoğunlaşan bordo-mavili yönetim, bu kalecinin bonservisi konusunda bugün kulübüyle görüşme yaptı.

Martinez'in yüksek bonservis ücreti nedeniyle transferinin gerçekleşmesinin zor olduğu ve yarından itibaren bonservisi elinde olan Oscar Cordoba ile görüşmelere başlanacağı kaydedildi.

Trabzonspor'da sezon ortasında çapraz bağlarından sakatlanan Risp'in gelecek sezona yetişememesinin belirginleşmesi üzerine bordo-mavililer, savunmaya takviye yapmayı gündeme aldı.

Karadeniz ekibi, bonservisi elinde bulunan Bursaspor'un kaptanı Egemen'in kendi kulübüyle yapacağı görüşmenin ardından bu transferle ilgili girişimlerini gerçekleştirecek.

Trabzonspor ayrıca, Kayseri Erciyesspor'un Gineli oyuncusu Jabi ile de ilgileniyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title