Haberler

Trabzon'da Bıçakla Adam Öldürmeye Teşebbüs Davasında Karar

Trabzon’da yaklaşık 8 ay önce Kemerkaya Mahallesi Sahil Kenarında aralarında çıkan tartışma sonucu Emre Ş’yi bıçakla yaraladığı iddiasıyla yargılanan S.B, 10 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzon'da yaklaşık 8 ay önce Kemerkaya Mahallesi Sahil Kenarında aralarında çıkan tartışma sonucu Emre Ş'yi bıçakla yaraladığı iddiasıyla yargılanan S.B, 10 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu olarak yargılanan S. B, hazır bulundu. Sanık S.B., ilk ifadesinde olay günü alkollü olduğunu, bağırarak küfürlü konuşmuş olabileceğini o esnada genç bir şahsın kendisine neden küfür ediyorsun diye çıkıştığını, bunun üzerine şahısla kavga ettiğini ve sonrasında ise şahsı bıçakla yaraladığını beyan etmişti.

Mahkeme heyeti sanık S. B'yi, mağdur Emre Ş'yi "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan müebbet hapis cezası ile cezalandırırken, bu cezasını daha sonra olayın teşebbüs aşamasında kalarak ayrıca samimi ikrarını göz önünde bulundurarak 10 yıl hapis ceza ile cezalandırdı. Heyet, sanık S. B'ye bıçak taşımak suçundan 5 ay 20 gün hapis cezası verirken, bu cezanın 20 gününü paraya çevirerek cezasını 5 ay hapis 400 TL adli para olmak üzere toplam 10 yıl 5 ay hapis 400 TL adli para cezası ile cezalandırdı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemerkaya Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title