Haberler

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu'ndan "geçmiş olsun" ziyareti

Güncelleme:

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde bulunan 6 katlı binada önceki gün meydana gelen ve maddi hasara yol açan yangın sonrası apartman sakinlerine "geçmiş olsun" ziyaretinde bulunduğu bildirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde bulunan 6 katlı binada önceki gün meydana gelen ve maddi hasara yol açan yangın sonrası apartman sakinlerine "geçmiş olsun" ziyaretinde bulunduğu bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangının ardından inceleme başlatıldı.

Başkan Zorluoğlu, apartman sakinlerine ve çevre halkına "geçmiş olsun" dileklerini ileterek, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Yangında can kaybının yaşanmamasının kendileri için en büyük teselli olduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, "Sizlerin durumunu yakından görebilmek, bir nebze de olsa destek olabilmek için geldik. Arkadaşlarımız binada gerekli incelemeyi yapıyor. Sonucuna göre Sayın Valimizle de görüşüp ne gerekiyorsa yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Apartman sakinleri de Başkan Zorluoğlu'nun ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade etti.

Başkan Zorluoğlu'na ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, Genel Sekreter Yardımcısı Gürcan Başar ve İtfaiye Dairesi Başkanı Mehmet Olcay Bal eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Zorluoğlu Fatih Mahallesi Trabzon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title