Haberler

Toroslar Belediyesi, Araç Sayısını Artırdı

Mersin merkez Toroslar ilçesinde belediye, filosuna dahil ettiği yeni araçlarla vatandaşa daha iyi ve hızlı hizmet sunacak.

Mersin merkez Toroslar ilçesinde belediye, filosuna dahil ettiği yeni araçlarla vatandaşa daha iyi ve hızlı hizmet sunacak.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşlara daha verimli ve kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini bildirdi.

Filodaki araç sayının yeni alınanlarla yaklaşık 200'e ulaştığını belirten Tuna, 6360 sayılı yasa ile ilçe sınırları genişleyen Toroslar'a en iyi şekilde hizmet verebilmek için araç filosunu yeni takviyelerle güçlendirdiklerini kaydetti.

Böylelikle az zamanda çok iş yapma gayreti içine girdiklerini anlatan Tuna, şunları kaydetti:

"Belediyecilikte hızlı olmak çok önemli. Filomuzdaki yeni kamyonumuz, tırımız, silindirimiz, ambulansımız, otobüsümüz ve daha öncede eklediğimiz birçok makine ve aracımızla ilçemizde daha hızlı hizmet vermeye çalışıyoruz. Gelişen ilçemizde yaptığımız bu çalışma vizyonumuza da işaret etmektedir. Yeni araçlarımızla ilçemize güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Hamit Tuna Toroslar Mersin Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title