Haberler

Torku Konyaspor Maçının Ardından

Sivasspor'un 2-0 kazandığı karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan Sivasspor Yardımcı Antrenörü Cesar Domingo, Zor bir karşılaşmaydı ama galip gelmeyi bildik.

Sivasspor'un 2-0 kazandığı karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan Sivasspor Yardımcı Antrenörü Cesar Domingo, Zor bir karşılaşmaydı ama galip gelmeyi bildik. Sivasspor olarak, bütün olarak oynadık ve bu şekilde galibiyeti hak ettik diye konuştu.

Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise, karşılaşmanın Sivasspor'un hakimiyetinde geçtiğini belirterek, Biz 90 dakikada oyuna çok az hakim olduk diyemeyeceğim. Hakim olamadık. Topun bizde kalması lazım. Sivasspor iyi bir takım. Biz öyle veya oyunu kendi lehimize çevirmesini bilemedik. Bir kaç pozisyonumuz var, ama bunu ortaya koymak Sivasspor'a haksızlık olur. Çünkü Sivasspor bizden daha iyiydi. Biz bu oyunun üzerinde duracağız. Belki 1-2 transfer daha olursa daha iyi olur diye düşünüyorum şeklinde konuştu. Sivassporlu futbolcular Cicinho, güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, Bütün olarak oynadık ve hocamızın istediklerini de yaparak galip geldik. Şimdi bunu kutlayacağız. Hafta sonu önemli bir maçımız var. En iyi şekilde hazırlanarak galip gelmek istiyoruz dedi.

Takımın ilk golünü atan Burhan Eşer, Adem Koçak ise geçen hafta Kayseri maçında iyi futbolun karşılığını sonuç olarak alamadıklarını belirterek, Bu maçta seyircimizin önünde galip geldik. İyi oynayarak 3 puan aldık. Oyunu skora da yansıtmayı başardık. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız dedi.

Konyasporlu futbolcular Thorvaldsson ve Mehmet Uslu ise, geriye çekilerek ve ürkerek oynadıklarını, maçta buldukları atakları değerlendiremediklerini, bunda Fenerbahçe galibiyetinin getirdiği gevşemenin de etkili olduğunu söylediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Torku Konyaspor Uğur Tütüneker Sivasspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title