Haberler

Torku Konyaspor, Maç Gelirlerini Down Sendromlu Çocuklara Bağışalayacak

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Torku Konyaspor- Çalışanlarla hatıra fotoğrafı çektirme görüntüsü - Toplantıdan detaylar - Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Başkanı Hakan Faydasıçok'ın konuşması - Gökcem Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü Derneği Başaknı Uğur Devecioğlu'nun açıklaması - Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Kerem Öten'nin konuşması Torku Konyaspor maç gelirlerini down sendromlu çocuklara bağışalayacakTorku Konyaspor Basketbol Kulübü, hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor maçının gelirlerini Down sendromlu çocukların ailelerine bağışlayacak.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Torku Konyaspor- Çalışanlarla hatıra fotoğrafı çektirme görüntüsü - Toplantıdan detaylar - Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Başkanı Hakan Faydasıçok'ın konuşması - Gökcem Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü Derneği Başaknı Uğur Devecioğlu'nun açıklaması - Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Kerem Öten'nin konuşması Torku Konyaspor maç gelirlerini down sendromlu çocuklara bağışalayacakTorku Konyaspor Basketbol Kulübü, hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor maçının gelirlerini Down sendromlu çocukların ailelerine bağışlayacak. Torku Konyaspor Basketbol kulübü, hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor maçının gelirlerini Down sendromlu çocukların ailelerine bağışlayacak. Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Başkanı Hakan Faydasıçok, down sendromlu çocukların çalıştığı ve eğitim gördüğü Gökcem Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü Derneği'nde düzenlediği basın toplantısında, özellikle basketbolun bilinirliğini ve farkındalığını artırmak için sosyal sorumluluk projelerine yönetim olarak önem verdiklerini söyledi.Bu tür organizasyonların farkındalığını artırmak için Milli Basketbolcu Hidayet Türkoğlu ile konuştuklarını ifade eden Faydasıçok, "Pazar günü oynanacak olan maça Hidayet Türkoğlu'nu da davet ettik. Umarım bizleri kırmaz ve Hidayet Türkoğlu'nu da aramızda görürüz" dedi.Sezon hakkında değerlendirmelerde de bulunan Faydasıçok, "Son maçlarda alınan galibiyet hem takıma hem de bizlere moral oldu. İnşallah ikinci yarıda iyi maçlar çıkararak çıkışımızı yukarı doğru sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.Gökcem Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü Derneği Başaknı Uğur Devecioğlu ise bu tür güzelliklerin içinde olduklarından dolayı mutlu olduklarını belirtti.Down sendromlu çocuklarla ilgili olan sürece değinen Devecioğlu, "Bu güne kadarki süreçte yaptığımız çalışmalar neticesinde buradaki çocuklarımız emekli maaşına bağlanabilecek pozisyonda olacaklar. Devletimize yük olmaktan ziyade devletimizin birimlerinde çalışabilecek düzeye gelecekler" dedi. Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Kerem Öten de Konyalıları hem sosyal projeye destek olmak hem de Torku Konyaspor'u desteklemeye davet ettiklerini bildirdi.Programa, Konya 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Haluk Şahar, Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Başkan Vekili Targun Polat, Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Sınacı ve diğer yöneticiler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hidayet Türkoğlu Torku Konyaspor Trabzonspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title